ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Από την φαντασία στην πραγματικότητα: Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του Demeter

Από την φαντασία στην πραγματικότητα: Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του Demeter

09/26/12 14:21:29

από: Jodi Battershell


ΤΑ αρώματα  Demeter
 είναι μια ευχάριστη νότα στα βιβλία μου.Η περιγραφή της κολώνιας  "Pick Me Up Cologne Spray" είναι επακριβής.. Είτε αυτοί μας θαμπώνουν με ένα  οσφρητικό ισοδύναμο του φωτο-ρεαλισμού σε μια μη-μυρωδική οσμή σαν το Play-doh, ή εγκλειοντας μια μη-αρωματική συσχέτηση προσωπικής εμπειρίας σε ένα μπουκάλι-— το Thunderstorm έρχεται στονου μου— η δημιουργικότητα και η επινοητικότητά τους δεν έχει όρια. Ο οίκος Demeter επίσης φτιάχνει πολύ καλά  παραδοσιακά αρώματα.  

Έλαβα δωρεάν πέντε από τα νέα αρώματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα: τα  Black GingerClean Skin, Daisy, Dragon Fruit και  Moonbeam, που καλύπτουν κάθε κατηγορία που αναφέρονται παραπάνω , αν και είναι ασαφές σε μερικές περιπτώσεις.Θα μοιραστώ μερικές σύντομες εντυπώσεις μου από κάθε άρωμα  μαζί σας. 

H ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Το Moonbeam: προφανώς αυτό είναι ένα άρωμα φαντασίας, αλλά αυτή η όμορφη κολώνια είναι ένα παράδειγμα της δεξιοτεχνίας του  Demeter στην δημιουργία ενός περισσότερου παραδοσιακού αρώματος. Αυτή η κολώνια είναι με πολλά-επίπεδα φλοριεντάλ με χαρακτηριστικές σημειώσεις βανίλιας, σοκολάτας, πράσινων φύλλων , γιασεμί, κρίνου της κοιλάδας,άμπερου και ξύλων.Το άρωμα μας παραπέμπει σε δυνατές οριεντάλ συνθέσεις όπως του  Angel και του  Nirmala και ακόμα ανδρικές σαν το  Joop!, αλλά το  Moonbeam έχει πιο εξευγενισμένη και απαλή παρουσία που μπορεί να ταιριάζει στο γραφείο όπως επίσης σε ένα δείπνο έξω και για κοκτέηλς στην δύση της ημέρας.


H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Το Daisy:  η αγάπημένη μου από τις νέες κυκλοφορίες. Αυτή πράγματι μυρίζει σαν μια κοιλάδα από μαργαρίτες που στρέφουν τα πρόσωπά τους στον ήλιο.Ακόμα και το άρωμα των πράσινων φύλλων και των στημόνων είναι παρόντα.Αυτή είναι μια τόσο ξεσηκωτική και χαρούμενη  κολώνια  και θα ήταν κατάλληλη για την άνοιξη ή το καλοκαίρι , αλλά την φοράω πολύ όσο προχωράμε προς το φθινόπωρο . Έκείνοι που εκτιμούν την απλή χαρά ενός μπουκέτου από μαργαρίτες μαζεμένες με το χέρι θα απολαύσουν την ήρεμη κομψότητα του  Daisy.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

 

Το Black Ginger: πασπαλίζουμε πικάντικο μαύρο πιπέρι σε ζουμερές φέτες από τζίντζερ σερβιρισμένες στο σούσι σας και βουαλά ! Το  Black Ginger αιχμαλωτίζει την ασυνήθιστη καυτερή -και-παγερή μυρωδιά και γεύση(την αισθάνεσαι;) της φρέσκιας ρίζας τζίντζερ ,με ένα άγγιγμα από αρρενωπό μπαχάρι για να εντείνει την unisex γοητεία . Tο άρωμα μένει κοντά στο δέρμα αλλά έχει καλή διάρκεια για αυτήν την συγκέντρωση.

ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

Το Clean Skin: εκπληκτκά, αυτό είναι μια "καθαρή" μυρωδιά χωρίς να υπάρχει ευδιάκριτη η σημείωση του μόσχου. Και ενώ λέμε για αυτό, ούτε  η αίσθηση της σαπουνάδας Οι σημειώσεις του  Clean Skin's από λεμόνι, πορτοκάλι, λευκό ρόδο , περγαμόντο, ροδάκινο και βανίλια δίνουν μια διαφορετική έννοια του "καθαρού" σε μένα : άσπιλη και αγνή, σαν την μοναδική και ευχάριστη μυρωδιά που έχει το δέρμα των μωρών και των παιδιών , ακόμα και όταν δεν είναι φρεσκοπλυμένα .  Καθόλου αρμύρα ή ιδρωτας. Ελαφρά γλυκιά και με το ροδάκινο να δίνει λίγο την αγαπημένη μυρωδιά  "πλαστικής κούκλας" . 

TΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;


Το Dragon Fruit: Αυτό το άρωμα επεκτείνεται σε δυο κατηγορίες .Δεν έχω ποτέ γευτεί το φρούτο του Δράκου, αλλά ο πολτός περιγράφεται ήπιος σε γεύση και σε άρωμα. Το άρωμα των ανθών του φρούτου του Δράκου , εντούτοις, περιγράφεται ως πολύ έντονο. Το άρωμα του Demeter's Dragon Fruit είναι ένα γεμάτο μείγμα και από τα δυο , φρούτο και άνθη, ισσορροπημένο από πράσινες νότες και έναν υπαινιγμό ξύλου. Tο χυμώδες τροπικο φρούτο είναι πολύ εξέχον, αλλά παραμένει ανέγγιχτο από κάθε προσθήκη ζάχαρης. Καθόλου βανίλια ή καραμέλα ή κάτι αλλο που παγώνει.Μόνο αγνός χυμός που γίνεται πράσινος φλοράλ με το πέρασμα του χρόνου. 
 

Και οι πέντε νέες συνθέσεις είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από μεγέθη .5 oz. μίνι  κολώνια για  $6 δολάρια και σε μεγάλο μέγεθος 4 oz. κολώνια σε σπρέϋ για  $39.50 δολάρια, και σε προϊόντα φροντίδας σώματος όπως επίσης και σε περιβαντολογικές συσκευασίες. Διαβάστε περισσότερα για τα αρώματα Demeter στην εγκυκλοπαίδειά μας  in our encyclopedia ή επισκεφθείτε το σάιτ  the Demeter Fragrance Library official site για να μάθετε περισσότερα και για να αγοράσετε.  

 

 Jodi Battershell (NebraskaLovesScent)

Εκδότης και συγγραφέας της Fragrantica
[email protected]

 

 

 

 

 

 


 Προηγούμενο ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Nέα Αρώματα

Flower by Kenzo Eau de LumièreKenzo
Flower by Kenzo Eau de Lumière

Burner Perfume No 7: Red DodecahedronAether Arts Perfume
Burner Perfume No 7: Red Dodecahedron

Crema di Lime e CognacKyse Perfumes
Crema di Lime e Cognac

JKyse Perfumes
J

Bois de Santal et TerreKyse Perfumes
Bois de Santal et Terre

Baldessarini Cool ForceBaldessarini
Baldessarini Cool Force

IrisoirSultan Pasha Attars
Irisoir

SapphireThameen
Sapphire

EmeraldThameen
Emerald

RubyThameen
Ruby

Mademoiselle RochasRochas
Mademoiselle Rochas

Regent LeatherThameen
Regent Leather

Green PearlThameen
Green Pearl

RivièreThameen
Rivière

La Petite Robe Noire Eau de Toilette My Cocktail Dress 2017Guerlain
La Petite Robe Noire Eau de Toilette My Cocktail Dress 2017

Anti AntiPMP Perfumes Mayr Plettenberg
Anti Anti

Silence The SeaStrangelove NYC
Silence The Sea

Mont-RoyalClaude Andre Hebert
Mont-Royal

MétropoleClaude Andre Hebert
Métropole

Ville-MarieClaude Andre Hebert
Ville-Marie

Notre-DameClaude Andre Hebert
Notre-Dame

A l`Ombre des ClochersClaude Andre Hebert
A l`Ombre des Clochers

Sweet ScentLouis Cardin
Sweet Scent

Passion ScentLouis Cardin
Passion Scent

Shiny AmberAnna Zworykina Perfumes
Shiny Amber

Chocolate Perfume OilDame Perfumery
Chocolate Perfume Oil

Esprit Pure Summer Edition For MenEsprit
Esprit Pure Summer Edition For Men

Esprit Pure Summer Edition For WomenEsprit
Esprit Pure Summer Edition For Women

Dream FearlesslyMary Kay
Dream Fearlessly

Live FearlesslyMary Kay
Live Fearlessly

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: