Νiche Aρωματα Francis Kurkdjian Le Beau Parfum Limited Edition

Francis Kurkdjian Le Beau Parfum Limited Edition

12/09/15 02:48:19

από: Sandra Raicevic Petrovic

Ο Francis Kurkdjian παρουσίασε μία περιορισμένης κυκλοφορίας εορταστική έκδοση, τη LE BEAU PARFUM LIMITED EDITION, η οποία έρχεται σε μία φιάλη χαραγμένη στο χέρι. Το φλόραλ μοτίβο είναι έργο του σχεδιαστή Yui Tanaguchi οποίος κάλυψε το χαραγμένο φλόραλ μοτίβο με χρυσό. Η εξωτερινή συσκευασία της ειδικής εορταστικής έκδοσης φέρει την υπογραφή του Francis Kurkdjian.

Η σύνθεση του αρώματος παρέχει ένα πλούσιο φλόραλ μείγμα της τουμπερόζας και του γιασεμιού της Ινδίας, των ανθών  της πορτοκαλιάς από τη Τυνησία  και του υλάνγκ-υλάνγκ της Μαδαγασκάρης. Η αρχική έκδοση του αρώματος, η Le Beau Parfum, παρουσιάστηκε την άνοιξη, προς τιμή των 150 χρόνων του καταστήματος Printemps στο Παρίσι, ενώ η πολυτελής φιάλη της ειδικής περιορισμένης έκδοσης, διακοσμήθηκε με την ήδη αναφερθείσα χρυσή φλόραλ διακόσμηση και τώρα παρουσιάζεται μόλις πριν την επερχόμενη εορταστική περίοδο.


MAISON FRANCIS KURKDJIAN
LE BEAU PARFUM limited edition


αρωματοποιός: Francis Kurkdjian

τουμπερόζα, Ινδικό γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς από την Τυνησία, υλάνγκ-υλάνγκ Μαδαγασκάρης

Η αρχική έκδοση του Le Beau Parfum είναι διαθέσιμη ως 70ml Eau de Parfum στη τιμή των 145 ευρώ, ενώ η έκδοση Le Beau Parfum Limited Edition μπορεί να αποκτηθεί ως 70ml Eau de Parfum στην τιμή των 300 ευρώ στην επίσημη ιστσελίδα του οίκου Maison Francis Kurkdjian και στο κατάστημα  Printemps.

 

 

 

 

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

sandrina@fragrantica.com

 

 

 
 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Nέα Αρώματα

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: