Τα τελευταία σχόλια αρωμάτων!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις πιο πρόσφατες κριτικές άρωματων. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιλογής ημερομηνίας να δείτε τα σχόλια γραμμένα στο παρελθόν.!
Search by Date:  
Lolita Lempicka Lolita Lempicka από m.omorfias 2016-02-12

Αγαπημένο άρωμα!!! Αθώο, κοριτσίστικο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσουν τα βλέμματα! Εγγυημένο!
Το βρήκα σε φοβερή τιμή στη Strawberrynet!!

Fiore del Dragone Tesori d`Oriente από pegoula.star 2016-02-12

Το alter ego του hypnotic poison σε μονοψήφιο αριθμό νομίσματος.
Το δοκίμασα σε μεγάλη αλυσίδα supermarket.
Κατάλληλο για του Αγ. Βαλεντίνου.

Nina Nina Ricci από m.omorfias 2016-02-10

Ωραίες αναμνήσεις, τέλειες νότες. Μου θυμίζει παραμύθι κάθε φορά που το φοράω και το βρήκα σε τέλεια τιμή κιόλας στη Strawberrynet!

Tresor In Love Lancome από m.omorfias 2016-02-10

Αξέχαστο άρωμα, μου το έκανε δώρο ο μπαμπάς μου στα γενέθλιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτή η υπέροχη μυρωδιά που θυμίζει ρομάντζο σε ταξιδεύει αλλού. Από τότε που το δοκίμασα δεν το αλλάζω με τίποτα! Προσπάθησα επίσης να το βρω και το βρήκα στην Strawberynet!! Σε φοβερή τιμή!!

White Musk The Body Shop από 2016-02-10

Υπέροχο άρωμα για κάθε μέρα. Είναι διακριτικό και μυρίζει καθαριότητα. Ταιριάζει πολύ στο δέρμα μου.

Pink Sugar Aquolina από 2016-02-10

Το στρογγυλό γλυφιτζούρι σε άσπρο-ροζ χρώμμα είναι το τέλειο άρωμα του pink sugar.
Το ερωτεύεσαι με τη πρώτη μυρωδιά.
Το φοράω και βγαίνω ραντεβού με τον Βαλεντίνο μου.

CK2 Calvin Klein από ConstadinosPanayiotis 2016-02-09

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν απογοητεύτηκα, περίμενα κάτι πολύ ουάου... αλλά μπαα... θα δοκιμάσω πάνω μου και θα ξανασχολιάσω. τΤο μπουκάλι όμως τα ''σπάει''.

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από pleasure 2016-02-09

Elena, πόσο δίκιο έχεις για το γεγονός ότι συνδέουμε τα αρώματα με τις αναμνήσεις μας! Αυτό το άρωμα λοιπόν, που για όσους κατάγονται από τη Ρωσία μπορεί να έχει συνδεθεί με περιόδους και πρόσωπα που πιθανόν θα ήθελαν να ξεχάσουν, εμένα ως ελληνίδα μου θύμισε την πούδρα της μαμάς μου!

Κρίμα πάντως, γιατί έτσι το Krasnaya Moskva αδικείται... Άσε που μαζί του αδικείται ενδεχομένως και το Chanel No 5!!!

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από elena vosnaki 2016-02-09

Μερσί Pleasure. Όπως είπα είναι θεωρία, δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάποιο αδιάβλητο αναμφισβήτητο τρόπο, αλλά τα επιχειρήματά μου μάλλον στέκουν.

Οπωσδήποτε το Chanel No.5 δεν έχει κάτι να φοβηθεί! Φαντάσου όμως πόσοι Ρώσοι και Ρωσίδες έχουν έτσι συνδέσει αυτό που σε μας φαίνεται νοσταλγικό-ρετρό-γκλάμουρους με περιόδους της ζωής τους που ήταν καταπιεσμένοι/ες (και που αντιπαθείς δασκάλες ή κομματικοί ινστρούκτορες είχαν την αύρα αυτού του αρώματος που θυμίζει το διάσημο Σανέλ). Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα για το πώς οι συνειρμοί και οι σύνδεσμοι που κάνουμε με τις μυρωδιές και τις εμπειρίες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες του καθενός.

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από pleasure 2016-02-08

elena,
Προφανώς η θεωρία σου είναι η πλέον αξιόπιστη, δεδομένου ότι είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις πολύτιμες γνώσεις σου...

Η αλήθεια είναι ότι γοητευμένη από το άρωμα, αναζήτησα σχετικές πληροφορίες τις οποίες απλώς παρέθεσα. Βεβαίως δεν μπορώ να υιοθετήσω κάποια συγκεκριμένη εκδοχή ως προς τη δημιουργία του αρώματος από όσες ανέφερα, αφού δεν διαθέτω εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο...

Όπως κι αν έχει πάντως, όποια και αν είναι η αλήθεια, κάτω από όποιες συνθήκες κι αν δημιουργήθηκε, όπως και αν εξελίχτηκε, θεωρώ το Krasnaya Moskva ένα πολύ ωραίο άρωμα που διαθέτει έναν "αέρα άλλης εποχής" και που σίγουρα αξίζει κανείς να δοκιμάσει...

Τι κι αν μιμείται το Chanel No 5; Μήπως το πρώτο είναι ή θα είναι και το τελευταίο; Εξάλλου το Chanel No 5 δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε και από κανέναν μιμητή του...

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από elena vosnaki 2016-02-08

Aυτό που κυρίως υποψιάζομαι και που εννοούσα με το προηγούμενό μου σχόλιο (δεδομένου μάλιστα ότι γνωρίζουμε για πολλές και επιδραστικές φόρμουλες από τον Ernest Beaux αλλά όχι από τον August Michel) είναι ότι η Krasnaya Moskva/Κόκκινη Μόσχα μετεξελίχθηκε σε κλώνο του Chanel No.5 με τα χρόνια, και κάτω από την ελκυστική επιρροή του, παρά ότι συνελήφθη εξ αρχής ΕΤΣΙ στο μυαλό των αρωματοποιών.
Άλλωστε οι γυναίκες της τσαρικής οικογένειας προεπαναστατικά ήταν φανατικές του La Rose Jacqueminot του Francois Coty, ενός αρώματος που διέφερε αρκετά από τα αλδεύδικά αρώματα που έγιναν δημοφιλή πολύ αργότερα χάρις στην επιτυχία του No.5.
Πληροφορίες με φωτογραφικά ντοκουμέντα για τα αρώματα των Ρομανώφ:
angelfire.com/pa/ImperialRussian/blog/index.blog/1444850/tsarist-perfume-collection-donated-to-tsarskoye-selo-museum/

Mάλιστα η σοβιετική πολιτική ενεργοποιήθηκε ιδιαίτερα μεταξύ του 1933-1937 σε ό,τι είχε να κάνει με την δημιουργία και προώθηση προϊόντων σοβιετικής προέλευσης για το πόπολο. Πράγμα που χρονικά συμπίπτει με την "μίμηση" του No.5 (η μισή αγορά της Δύσης άλλωστε το ίδιο έκανε). Αυτή είναι η θεωρία μου.

Fiore del Dragone Tesori d`Oriente από Anatolia 2016-02-08

Αρκετά οικονομικό άρωμα με πολύ καλή διάρκεια!!

Amber Elixir Oriflame από pegoula.star 2016-02-07

To κεχριμπάρι παίζει με τις νότες του αμυγδάλου (nutty), καθώς και οι χυμοί σταφυλιών και των μούρων δίνουν μία φρουτένια γλυκύτητα στη ξεχωριστή σύνθεση. Είναι καλό άρωμα και τόσο κλασικό όσο και μοντέρνο.

Maroussia Slava Zaitsev από rosebud 2016-02-06

Είχα ξετρελαθεί από το σχέδιο του μπουκαλιού και το αγόρασα στα τυφλά χωρίς να κοιτάξω τις νότες του. Για μένα είναι ένα πολύ βαρύ άρωμα με έντονη την νότα του μόσχου ...και με απογοήτευσε αρκετά, γιατί όπως έχω πει και σε άλλα μου σχόλια εγώ και ο μόσχος δεν τα πάμε πολύ καλά. Έχει μεγάλη διάρκεια και δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα. Θέλω να το αγαπήσω αυτό το άρωμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ λόγω του εντόνου μόσχου. Ούτε θέλω να το χαρίσω λόγω του όμορφου μπουκαλιού!
I bought it out of a whim due to its beautiful bottle, without checking the perfume's notes. I think, for me is a really heavy perfume with the intense note of musk...and I was dissapointed enough, because as I have already mentioned in my other comments the musk and I ,don't get on very well. It is long lasting and you do not need to spray a great amount on you. I do want to love it but unfortunately I can't because of the intense musk.I do not want to give it to someone else due to the beautiful bottle!

Tresor In Love Lancome από rosebud 2016-02-06

Μου το έκαναν δώρο το καλοκαίρι και μου θύμισε την κλασσική έκδοση της tresor που φορούσε κατά κόρον η αδελφή μου την δεκαετία του 90 αλλά σε ποιο light εκδοχή.Γενικά σαν άρωμα μου είναι αδιάφορο αλλά το βολεύτηκα το καλοκαίρι γιατί ήταν ελαφρύ και είχα αφραγκίες για να αγοράσω άλλο άρωμα ( είμαι ειλικρινής!). Είναι ένα καλό για το καλοκαίρι αλλά στο δικό μου δέρμα δεν κρατούσε πολύ. Σίγουρα δεν θα το αγόραζα από επιλογή μου.
It was given to me as a present last summer and it reminded me of the classic edition of tresor; that my sister used to wear it all the time in the 90's.Thus, in a lighter version. In general this particular perfume is indifferent to me.But it suited me for the whole past summer because its notes were light and I was on a tight budget to buy another perfume of my preference. (Iam honest!). It is a good perfume for summertime but on my skin ,its scent was not at all durable . Surely, I would not buy it out of my own preference.

Amber Elixir Oriflame από rosebud 2016-02-06

Το φοράω από τότε που πρωτοβγήκε το 2009.Είναι ένα καθαρά χειμωνιάτικο άρωμα. Είναι αρκετά βαρύ και ζεστό με το κεχριμπάρι να είναι θα λέγαμε ο Βασιλιάς του αρώματος. Έχει ταιριάξει πολύ καλά με τον τύπο του δέρματος μου και φυσικά την όσφρηση μου που που είναι αρκετά παράξενη και επιλεκτική. Το amber elixir μου θυμίζει πάντα χειμωνιάτικες κρύες μέρες και κάτι ρετρό από άλλες εποχές...
I wear it since it was first launched in 2009.It is definately a winter perfume.It is heavy enough and warm. The amber is the king note of the perfume. It is a perfect match with my skin and ofcourse with my selective and hard to please nasal smell. Amber Elixir always reminds me of winter cold days and something old and vintage....

Flowerbomb Viktor&Rolf από rosebud 2016-02-06

Μοιάζει πολύ στο Αngel του Thierry Mugler.Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Δεν νομίζω ότι έχει τόσο έντονες τις λουλουδάτες νότες.Πάνω μου είναι λίγο παράξενα βαρύ (δεν έχω λιπαρό δέρμα, είναι κανονικό προς ξηρό), ίσως λόγω του μόσχου είναι ένα από τα συστατικά που δεν συμβαδίζει με το δέρμα μου.Ευτυχώς που το έχω σε δείγμα....Δεν θα το αγόραζα.

It reminds me a lot of Angel by Thierry Mugler.I wasn't really excited with this particular perfume. I do not think that it has intense flower notes. On my skin the perfume is strangely heavy( I do not have oily skin is rather dry). Maybe, is because of the musk base notes, it doesn't work on my skin. Fortunately, I only own a sample....I wouldn't buy it otherwise.

Amor Amor In a Flash Cacharel από pegoula.star 2016-02-05

Γλυκό, spicy με φρούτα και καραμέλα.
Είναι μία νεανική σύνθεση που φέρνει χαμόγελο και αισιοδοξία όταν τη μυρίζω.
Μια αύρα που θυμίζει τον έρωτα και τη χαρά που αισθάνεσαι όταν είσαι ερωτευμένη.
IN A FLASH με τη πρώτη ματιά.

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από pleasure 2016-02-05

Το ενδεχόμενο να αληθεύουν οι φήμες περί ένταξης του August Michel στην ομάδα των δημιουργών του Chanel No 5 είναι πιθανό, δεδομένης και της σχέσης του Ernest Beaux με τη Ρωσία...

Ο δημιουργός του Chanel No 5, Ernest Beaux, είχε επίσης γεννηθεί στη Μόσχα το 1881. Στη Ρωσία είχε εργαστεί στον οίκο αρωματοποιίας Rallet, ο οποίος ήταν προμηθευτής της αυτοκρατορικής αυλής. Μετά από τη διετή θητεία του στο γαλλικό στρατό, επέστρεψε στη Μόσχα το 1902 οπότε και ξεκίνησε την κατάρτιση του ως αρωματοποιός δίπλα στον Lemercier, την οποία και ολοκλήρωσε το 1907. Το 1913, δημιούργησε το άρωμα "Bouquet de Catherine" τιμώντας τη Μεγάλη Αικατερίνη. Το 1919 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι.

Αν μη τι άλλο λοιπόν, οι δύο αρωματοποιοί κατάγονταν και οι δύο από τη Ρωσία και είχαν εργαστεί σε οίκους - προμηθευτές της αυτοκρατορικής αυλής...

Η ομοιότητα πάντως των δύο αρωμάτων είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη! Ιδίως στο τελείωμα τους δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω... Παρόλα αυτά το Krasnaya Moskva είναι πιο επιβλητικό ενώ Chanel No 5 μοιάζει να είναι περισσότερο ανάλαφρο...

Fahrenheit Cologne Christian Dior από nickr 2016-02-05

Το δοκίμασα προχθές...δεν λέει και πολλά.
Τελικά, από όλα τα Φαρενάιτ, το πρώτο μόνο ειναι αυτό που αξίζει -για μένα τουλάχιστον!

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από elena vosnaki 2016-02-05

Ποιός να το περίμενε ότι το άρωμα της Σοβιετίας, το μοναδικό ίσως που φορούσαν επί του καθεστώτος, μιας και οποιαδήποτε εισαγωγή καπιταλιστικών προϊόντων ήταν ανάθεμα, θα καταγοήτευε τις Ελληνίδες φίλες!
Ίσως απλά επιβεβαιώνει ότι η μίμιση (του πασίγνωστου αρώματος) είναι η ειλικρινέστερη κολακία.
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όσα αναφέρει η Pleasure.

Krasnaya Moskva Novaya Zarya από pleasure 2016-02-05

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....

Η ιστορία του αρώματος ξεκινάει το 1913, όταν ο αρωματοποιός August Michel δημιουργεί το "The Empress' Favourite Bouquet", ένα άρωμα που προορίζεται για τη μητέρα του τελευταίου τσάρου της Ρωσίας Νικόλαου ΙΙ, Maria Feodorovna.
Μετά την ρωσική επανάσταση του 1917, το άρωμα μετονομάζεται σε "Krasnaya Moskva" (Κόκκινη Μόσχα) και γίνεται το δημοφιλέστερο άρωμα στην USSR.
Φήμες λένε ότι ο αρωματοποιός August Michel εγκατέλειψε τη Ρωσία μετά τη ρωσική επανάσταση και έγινε μέλος της ομάδας που δημιούργησε το Chanel No 5, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει και την ομοιότητα μεταξύ των δύο αρωμάτων...

Είχα την τύχη να δοκιμάσω προσωπικά το άρωμα αυτό, το οποίο δώρισαν από τη Ρωσία, σε μία φίλη μου.

Είναι ό,τι πιο ρετρό έχω φορέσει...Τι να πρωτοθαυμάσω σε αυτή τη δημιουργία... Άρωμα σύνθετο, μεστό, με πλούσια ευωδιά λουλουδιών!
Το περγαμόντο και τα άνθη πορτοκαλιάς στο άνοιγμα του δεν σου δημιουργούν την παραμικρή υποψία γι' αυτό που θα ακολουθήσει... Το αυτοκρατορικό γαρύφαλλο, κλεισμένο στην καρδιά του αρώματος κάνει μεγαλόπρεπη την εμφάνιση του μαζί με το σαγηνευτικό υλάνγκ υλάνγκ ενώ το εκλεπτυσμένο γιασεμί έρχεται να απαλύνει την ένταση ... Και τέλος η ίριδα και η βανίλια που αφήνουν στο δέρμα μια πουδρένια απόχρωση σαν αυτή που απολάμβανα παιδί όταν έτρεχα να ανοίξω ευλαβικά την πουδριέρα της μητέρας μου για να απολαύσω την ευωδιά της...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ!!!

La Nuit Tresor Lancome από mariamarouli91 2016-02-05

Έχοντας αδυναμία στα γλυκά αρώματα δοκίμασα και αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό,νεανικό και μοντέρνο άρωμα. Δε μπορώ να διακρίνω επακριβώς όλες τις νότες αλλά μπορώ λιγάκι να ξεχωρίσω την πραλίνα,τη βανίλια και την καραμέλα. Είναι έντονο όσο πρέπει, ούτε αποπνικτικό αλλά ούτε και περνάει απαρατήρητο. Γλυκό αλλά όχι λιγωτικό για μένα. Δεν είναι κάποια πρωτότυπη και ανατρεπτική δημιουργία αλλά πιστεύω είναι καλοφτιαγμένο για το είδος του. Εκτός από νύχτα που παραπέμπει το όνομά του, φοριέται άνετα και ημέρες φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.Αν δε σας αρέσουν τα γλυκά μη το προτιμήσετε. Αν όμως σας αρέσουν δε νομίζω να του αντισταθείτε!

Tresor Midnight Rose Lancome από mariamarouli91 2016-02-05

Είναι ένα μοντέρνο, γλυκό, ελαφρώς πικάντικο και ξυλώδες άρωμα. Είναι ότι λέει και το όνομα του: Νυχτερινό τριαντάφυλλο. Κατά τη γνώμη μου,δεν είναι το τριαντάφυλλο με την φρέσκια και ρομαντική του πλευρά (βλ. paris) αλλά σκοτεινό,μυστηριώδες και αισθησιακό.Θα το χαρακτήριζα μοντέρνο και νεανικό αλλά όχι κοριτσίστικο. Σε μένα δεν κάθεται ελαφρύ το άρωμα. Πιστεύω πως είναι ιδανική επιλογή για βραδινό άρωμα φθινόπωρο-άνοιξη-χειμώνα. Χειμώνα βεβαίως φοριέται και την ημέρα. Σε μένα κυριαρχεί το τριαντάφυλλο, μετά κάτι πικάντικο -λιγάκι έντονο(πρέπει να ναι το πιπέρι), ακολουθεί απαλά ο κέδρος και ελάχιστα μυρίζει ισχνά το γιασεμί χωρίς όμως να ξεπερνά τον τριανταφυλλένιο του χαρακτήρα. Το βατόμουρο δε το ξεχωρίζω να σας πω την αλήθεια. Μου αρέσει πολύ, είναι υπέροχο!!

Poison Girl Christian Dior από cinnabar 2016-02-05

Το δοκιμασα και αυτο που εχω να πω ειναι οτι μου θυμισε μια πιο γλυκια ,ελαφρια και κοριτσιστικη εκδοχη του hypnotic poison.Μου αρεσε πολυ και θα το επελεγα για Ανοιξη και Καλοκαιρι.

Halston Z14 Halston από elena vosnaki 2016-02-04

Πρόκειται για το άρωμα που φορούσε νεαρός ο Frederic Malle (του το είχαν φέρει από Αμερική) και που πρώτο διέθετε σε μεγάλη συγκέντρωση το συστατικό Iso E Super (που αναγνωρίζουμε ως κέδρο-άμπερ στα περισσότερα αρώματα σήμερα).
Κλασικό, μπροστά από την εποχή του και αξεπέραστο ως προς την ποιότητά του σε ότι αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά και την αισθητική απόλαυση.
Όσο για τις γυναίκες, έχουν κακομάθει με την υπερβολική γλυκύτητα στα γυναικεία αρώματα και την αναζητούν φαίνεται και στα αντρικά...

Love Chloe από mariamarouli91 2016-02-02

Ήμουν προκατειλλημένη για αρώματα του είδους μέχρι που μου το έκαναν δώρο και ξετρελάθηκα τόσο που δε το περίμενα ποτέ!Μου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα,νιώθω πως μυρίζει σαν το δέρμα και τα ρουχαλάκια ενός μωρού!Νεανικό άρωμα,αν και πουδρένιο είναι μοντέρνο,σε ακολουθεί κάθε εποχή,κάθε ώρα της μέρας και αποτελεί εξαιρετική επιλογή όταν δε ξέρεις τι άρωμα να φορέσεις. Άρωμα που δεν προδίδει ποτέ και μυρωδιά που δύσκολα θα ενοχλήσει τους γύρω.Ιδανική επιλογή και για τη δουλειά.

L’Extase Nina Ricci από mariamarouli91 2016-02-02

Συμφωνώ πως δεν είναι κ τόσο κοριτσίστικο όσο προβάλλεται. Είναι ένα πολύ γλυκό και θηλυκό άρωμα. Καλοκαίρι δε θα το φορούσα. Το θεωρώ καταλληλότερο για το βράδυ(χειμώνα και την ημέρα). Σε μένα κυρίαρχη νότα είναι το τριαντάφυλλο και το κεχριμπάρι,μετά ακολουθεί η βενζόη και στο στέγνωμα και στο τελείωμα του αρώματος μένει όλη η γλυκύτητα της καραμέλας. Ένα γλυκό, πλούσιο και αισθησιακό άρωμα.

L’Extase Nina Ricci από cinnabar 2016-02-02

Αν και το συμπεριλαμβανουν στα γλυκα ,κοριτσιστικα αρωματα ,θεωρω οτι το l'extase ειναι μεν γλυκο αλλα κομψο και φρουτωδες,επισης περισσοτερο "γυναικειο".Νιωθω οτι σε εμενα μυριζει εντονα η καραμελα ,το γιασεμι και το βατομουρο.

Ange ou Demon Givenchy από 2016-02-02

H βανίλια και τα λευκά λίλιουμ κάνουν αντίθεση με τα σκοτεινά ξύλα δίνοντας τη σημασία του λευκού με το σκούρo, του αγγέλου με το δαιμονικό, του καλού με το κακό.
Βαθύ άρωμα που μπορεί να φορεθεί εναλλακτικά με το Angel.
Kαλή η διάρκεια του. Προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου τη πούδρα ίσως γιατί δεν υπάρχουν οι νότες που τη δημιουργούν?
Το συστήνω σε όσες πιστεύουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν τη διπλή ταυτότητα του αρώματος(δίδυμοι) και ξέρουν ότι το αγνό μπορεί να επιβιώνει μαζί με το προκλητικό ενίοτε.

Dolce Vita Parfum Christian Dior από Daisy 2016-02-01

Απόλυτα θηλυκό άρωμα, γλυκό και πικάντικο μαζί..Τέλειος συνδυασμός, διαχρονικός και αξεπέραστος...Το μπουκάλι επίσης πανέμορφο!

Φανταστικό άρωμα, συνδυάζει προσωπικότητα και γλυκύτητα, κατάλληλο για μεγάλη γκάμα ηλικιών...Πολύ θηλυκό και κατά τη γνώμη μου είναι κιόλας κλασικό...Στη λίστα των αγαπημένων μου!

Sahara Noir Tom Ford από nickr 2016-02-01

Αααα,μάλιστα!
να είσαι καλά!

Tobacco Vanille Tom Ford από nickr 2016-02-01

Το επόμενο άρωμα που θα αγοράσω.
Πάρα πολύ μου αρέσει. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός, λόγω της βανίλιας,αλλά έκανα λάθος.
Ο τρόπος που αυτή περιπλέκεται και συνδυάζεται με το ταμπάκο, τα αποξηραμένα φρούτα και τα μπαχαρικά το κάνει πραγματικά εθιστικό!Ειναι ένας πίδακας αισθησιασμού θα έλεγα.

Αρωμα βραδινό . Δεν θα το πρότεινα σε γυναίκες ,αν και είναι υποκειμενικό.

Υ.Γ Η περιγραφή της Ακατς μου φέρνει στο νου τη Σίβυλλα από την εφημεριδα: " Το Βήμα"!

Chypre Coty από elena vosnaki 2016-02-01

Aν ο ορισμός της καινοτομίας είναι να αναβαθμίσεις μια παλιά ιδέα (τα κυπριακά αρώματα που κυριαρχούσαν στην αρχαιότητα με παρόμοιες νότες δάσους και βρεγμένου χώματος) με μια συναρπαστική "αφαιρετικότητα" που θυμίζει την αντιμετώπιση που επεφύλασσε πχ. ο Μόραλης στην μελέτη του γυμνού, τότε μιλάς για το Chypre του Francois Coty χωρίς αμφιβολία!

Έναν αιώνα μετά κι ακόμα μοιάζει φρέσκο σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης και εκπληκτικά μοντέρνο. Η σύντομη συγχορδία περγαμόντου - λάβδανου/σίστου- και βρύου βελανιδιάς έδωσε αυτό που όλοι οι υπόλοιποι θα "κόπτονταν" για να μιμηθούν. Η coca cola της εποχής του και ένα από τα διαχρονικότερα κόνσεπτ της αρωματοποιίας.

Sahara Noir Tom Ford από elena vosnaki 2016-02-01

Να συμπληρώσω ότι δεν πωλείται στα εδώ καταστήματα γιατί απευθύνθηκε στην αγορά της Μέσης Ανατολής ως σύλληψη. Οι εταιρείες συχνά επιφυλλάσουν "τοπικές" εξκλουσιβιτέ για λόγους πρεστίζ.

Noir de Noir Tom Ford από nickr 2016-02-01

Πολύ μου αρέσει αυτο το άρωμα! Εντονο και με διάρκεια. Δεν χρειάζεται να βάλει κάποιος πολύ. Βραδινό θα έλεγα και λιγο σκοτεινο. Το τριαντάφυλλο κυριαρχεί στην όλη σύνθεση.
Το αγόρασα,όταν είχε μια καλή έκπτωση .

Sahara Noir Tom Ford από nickr 2016-02-01

Το βρήκα στο αεροδρόμιο και το πήρα για την αδελφή μου.
Ωραίο άρωμα...καθαρα ανατολίτικο. Πολύ βαρύ και έντονο...σε ζαλίζει. Κυρίαρχη νότα το λιβάνι.
Δεν ξέρω γιατί δεν πωλείται στα εδώ καταστήματα!

So Fever Her Oriflame από rosebud 2016-02-01

Μου το έκαναν δώρο πέρυσι και δεν μου άρεσε καθόλου! Λόγω ευαίσθητης μύτης (έχω κάποιες αλλεργίες) η μυρωδιά του μου θύμισε χαλασμένο απορρυπαντικό για το πάτωμα! Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και τίποτα.

It was given to me as a gift. I didn't like it at all! From the first sniff I was gagged! ( I have certain allergies and my sense of smell is quite sensitive)Its smell reminded me of floor liquid cleaner that went off! No offense!

Kouros Yves Saint Laurent από nickr 2016-02-01

Προς επίρρωση αυτών που γράφει ο Deus Ex διάβασα ότι έχει χαρακτηριστεί ως το άρωμα των θεών του Ολύμπου!

Ο ΥSL το εμπνεύστηκε από μια επίσκεψή του στο Σούνιο στα μέσα του '70.

Σήμερα ,πέρα από όλα τα άλλα, έχουν αλλάξει και το μπουκάλι . Το έκαναν πιο ευτελές!

Chanel N°5 Chanel από roulaki 2016-01-31

Ό,τι πιο κλασικό, κομψό, σικάτο, αισθησιακό έχω μυρίσει. Με λίγα λόγια ό,τι πιο θηλυκό! Αυτά τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν. Το μόνο που έχω να πω είναι πως όταν το μυρίζω νιώθω χαρά, δυναμισμό, σιγουριά. Αποπνέει αυστηρότητα, αλλά μαζί και γοητεία, όταν το φοράω νιώθω σέξι χωρίς να χρειάζονται υπερβολές, ακόμη και με ένα τζινάκι και ένα t-shirt, αν φοράω αυτό το άρωμα, νιώθω όλα τα παραπάνω χωρίς προσπάθεια, είναι από μόνο του τα ΠΑΝΤΑ που θα ήθελε να αποπνέει μία γυναίκα. Με αυτήν την μυρωδιά της πούδρας και τον αέρα μιας άλλη εποχής που το χαρακτηρίζουν, δεν θα μπορούσα να επιλέξω άλλο άρωμα παρά μόνο αυτό,για την αντιπροσώπευση του πιο αγνού και δυνατού συναισθήματος, την αγάπη.

Rochas Man Rochas από nortsuburbs13 2016-01-30

Ωραιο ανοιγμα λεβαντας αλλα απο κει και περα μου θυμιζε μια πιο ελαφρια A*Men.Η διαρκεια στο δερμα μου δεν ηταν πανω απο 4 ωρες.

Halston Z14 Halston από nickr 2016-01-30

Ένα ωραιο αντρικό άρωμα. Το αγόρασα ,πριν χρόνια πρώτη φορά. Τωρα το βρίσκω σε καποια διαδικτυακά καταστήματα, όπως και το Ζ 12 πάλι του Χάλστον.
Εχει καποιος εμπειρία από αυτά τα καταστήματα (εννοώ της Ελλάδας)σχετικά με τα προϊόντα?

Tuscany Per Donna Aramis από cinnabar 2016-01-30

Διπλα στη λεξη "αγαπη" θα εβαζα αυτο το πολυαγαπημενο μου αρωμα που αποπνεει ρομαντισμο και αισθησιασμο ,χωρις να γινεται προκλητικο η' κραυγαλεο...

La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent από basilists 2016-01-30

Ένα από τα καλύτερα αντρικά αρώματα για νύχτα. Υπέροχη νότα από κάρδαμο, ιδίως στην αρχή. Ανάλογα με το έτος παραγωγής (batch code) μεταβάλλεται το πόσο δυνατή είναι αυτή νότα από κάρδαμο στην αρχή και στη διάρκεια. Έχω διάφορες reformulations (από το 2013-2015) και υπάρχουν κάποιες διαφορές. Πολύ καλή διάρκεια πάνω στο δέρμα. Γενικά φοβερό!!!

Hypnotic Poison Christian Dior από mariamarouli91 2016-01-30

Το απόλυτο γυναικείο και ερωτικό άρωμα όλων των εποχών για μένα. Ιδανικό για την βραδιά του αγίου βαλεντίνου. Δε νομίζω πως υπάρχει αρσενικό που να μη του αρέσει αυτό το άρωμα.

Blonde Versace από pleasure 2016-01-30

Βαθύ και σαγηνευτικό...
Θα σου ψιθυρίσει ηδονικά χιλιάδες υποσχέσεις που ευωδιάζουν γαρδένια...
Θα σε παρασύρει στη δίνη της λουλουδένιας του ύπαρξης και θα σε αποπλανήσει προσφέροντας σου την καρδιά του που κρύβει έναν θησαυρό από τουμπερόζα, νάρκισσο και υλάνγκ υλάνγκ...
Κι όταν θα σ'έχει κατακτήσει πλήρως, θα σε αφήσει να ξαποστάσεις στην αγκαλιά του από μόσχο...
Και όσο εσύ θα ανασαίνεις τη μυρωδιά του, αυτό θα σου υποσχεθεί την ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο δέρμα σου και στην καρδιά σου...

Άρωμα έντονο, ερωτικό και απόλυτο...

ΤΟ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ....

Sweet Lolita Lempicka από pegoula.star 2016-01-30

Η sweet Lolita είναι μια ωραία έκδοση και μυρίζει ίδια σαν lipstick με άρωμα κεράσι.

Bonbon Viktor&Rolf από mariamarouli91 2016-01-29

Όντως είναι ένα πολύ χαριτωμένο μπουκάλι!Το δειγμάτισα κι εγώ. Είναι ένα πολύ γλυκό νεανικό άρωμα το οποίο μυρίζει κυρίως σαν ένα ζουμερό ροδάκινο. Άρωμα δηλαδή γλυκό και φρουτώδες. Έχει διάρκεια καλή και είναι αρκετά έντονο. Ιδανικό για ανοιξιάτικη και καλοκαιρινήη περίοδο. Μου άρεσε πολύ!

Kouros Yves Saint Laurent από Deus Ex 2016-01-29

Στην κυριολεξία ένας μύθος!!Αν και θεωρητικά είναι κάπως αμφιλεγόμενο για πολλούς -πολλοί το μισούν- προσωπικά το θεωρώ το απόλυτο ανδρικό άρωμα. Scent of Gods...εώς το 2003 όμως. Έπειτα οι διάφορες ανασυνθέσεις, προφανώς λόγω IFRA, L'Oreal κτλ, μόνο το αυθεντικό δεν θυμίζουν, τουλάχιστον σε μένα.

Mango Candy Korres από elena vosnaki 2016-01-29

Eξαιρετικά γλυκό άρωμα στο αρχικό του στάδιο με καραμελένια εισαγωγή που άλλους θα τους συναρπάσει κι άλλους θα τους τρομάξει! Ωστόσο η εξέλιξή του είναι πολύ ισορροπημένη, αν και ακόμα σχετικά γλυκιά, με μια αίσθηση ηλιοτροπίου μεταξύ αμύγδαλου και πούδρας. Η "ροδακινένια" μυρωδιά του μάνγκο είναι διακριτή οπότε...κάνει αυτό που λέει η ετικέτα. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι τον ξεγέλασαν, ιδιαίτερα μάλιστα μιας και η τιμή είναι χαμηλή και η διάρκεια ικανοποιητικότατη.

Far Away Paradise Avon από *sophi* 2016-01-29

To Far Away infinity προστέθηκε στη λίστα με τις εκδόσεις της Avon. Μπορείτε να αφήνετε σχόλια στη σελίδα του αρώματος.
Ευχαριστούμε για τη συνδρομή!

La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent από elena vosnaki 2016-01-29

Ως γυναίκα αναφέρω ότι πρόκειται για μια μυρωδιά που προοιωνίζει καταστάσεις...σοβαρές, κι όχι αστειάκια. Με αναφορές στο Declaration του Cartier (όπως πολλά άλλα αρώματα άλλωστε), όπως το έντονο κάρδαμο και το παιχνίδισμα μεταξύ θερμού και δροσερού, όμως με μια ένταση που πάει πέρα από την φρεσκάδα και υπαινίσεται ερωτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσωπο της καμπάνιας ήταν ο Vincent Cassel κι όχι πχ. ο Justin Bieber....

Όλη η σειρά Blu Mediterraneo είναι κατάλληλη για το καλοκαίρι αλλά το συγκεκριμένο είναι ίσως ιδανικό. Αφ'ενός έχει την καθαρότητα που επιθυμούμε για ένα άρωμα που (κακά τα ψέμματα, για ελληνικό καλοκαίρι μιλάμε) θα φοράμε την μισή μέρα ιδρωμένοι, αφ'ετέρου ξεχωρίζει γιατί το επιτυγχάνει χωρίς τα γνωστά "τρυκ" των εσπεριδοειδών, της παιδικής πούδρας ή του σαπουνώδους musk.
Αντίθετα ο άρκευθος είναι σαν να έχεις βγεί αμέσως μετά από το μπάνιο μιας σάουνα σε ένα υπερβόρειο δάσος με ψηλά δέντρα όπου κρύσταλλοι πάγου κρέμονται ακόμα από τα κλαδιά. Η πιο ωραία ανατριχίλα που διαρκεί!

Midnight Poison Christian Dior από spa 2016-01-27

To τριαντάφυλλο είναι μυστηριώδες και υπνωτικό.Skanky πατσουλί στέκεται δίπλα στο τριαντάφυλλο προσδίδοντας μία ενισχυμένη ένταση και πάθος. Το σύνολο gothic, σκοτεινό και ανατολίτικο.1000+1 νύχτες

Ultra Sexy Heart Avon από 2016-01-27

Σοκολάτα-κεράσι, κοριτσίστικο, γλυκό με γευστικό άρωμα.Ένα άρωμα που σου έρχεται να το φας.

Far Away Paradise Avon από 2016-01-27

Για το 2016 η Avon διαθέτει το Avon Far Away Infinity με νότες marigold, γιασεμί sambac και βανίλια.
Ουτοπικό,Ονειρεμένο,πλούσιο.

Dior Addict Christian Dior από Kat_99 2016-01-27

Ειναι ενα ανατολίτικο /λουλουδένιο αρωμα ...Τραγανό, γλυκό, κρεμώδες, θερμό και δελεαστικό. Το αρωμα αυτο το επιλέγω κυρίως χειμερινούς μήνες ( το βραδυ προτιμότερο ) αλλα και την περίοδο των χριστουγεννιάτικων.. Ειναι ιδανικο για ρομαντικά ραντεβού . Ειναι το αρωμα που το φοράς , και όταν περνάς δίπλα απο τους περαστικούς , αφήνεις την "υπογραφή "(το αρωμα ) σου ..!!!!!

Coco Mademoiselle Parfum Chanel από Kat_99 2016-01-27

Ειναι το αρωμα υπογραφή μου ... Ειναι ενα θηλυκό , προκλητικό , κλασικό αρωμα ! Δεν περνάει απαρατήρητο απο κανέναν...

My Burberry Burberry από Kat_99 2016-01-27

Άρωμα κίτρου για σύγχρονες γυναίκες..Εμπνευσμένο από το διάσημο παλτό της Burberry και από τον βρετανικό σχεδιασμό του.,Τραγανό, απότομο, χυμώδες, θηλυκό και ογκώδες. Ειναι ιδανικό για απογευματινές/βραδινές βόλτες ( χειμώνα και φθινόπωρο ). Ειναι ενα αρωμα που ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις .., Αλλα αν ταιριάξει στο ph της επιδερμίδας σας θα γίνει ενα αρωμα που δεν θα θελεις να το αποχωριστεις , όπως εγω !

Είναι ενα αρωμα που ξεχωρίζει .. Θεωρώ οτι αυτο το αρωμα μπορεί να φορεθεί απο το πρωί έως το βραδυ ... Ειναι ενα γλυκό / αισθησιακό αρωμα ... Εχω λάβει πολλά κομπλιμέντα φορώντας το .

Emozione Salvatore Ferragamo από Kat_99 2016-01-27

το αρωμα αυτο αποτελεί ιδανική επιλογή για απογευματικη βόλτα ( Άνοιξη -Καλοκαίρι) . Ειναι ενα ελαφρύ αρωμα με διάρκεια.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άρωμα απο την AdP που να μην είναι κατι το ξεχωριστό! Πικάντικο και πολύ φρέσκο το συγκεκριμένο από την πρώτη στιγμή. Άρκευθος και πιπέρι! Μην ξεχνάμε ότι ο άρκευθος είναι μέρος της οικογένειας του κυπαρρισιού έτσι όταν στεγνώνει δεν χάνει την ξυλώδη αίσθηση. Αρκετά αισθησιακό και κομψό, δροσερό και ζεστό συγχρόνως.Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ανδρικό παρά γυναικείο με καλό sillage και διάρκεια σε σύγκριση τα άλλα αρώματα από την Blue Mediterraneo σειρά. Ιδανικό για άνοιξη/ καλοκαίρι.
Εν αναμονή του Cedro di Taormina )

Spirit for Men Antonio Banderas από Tolis 2016-01-26

Το δεύτερο άρωμα που αγόρασα μετά το cool water όταν ήθελα να ξεφύγω από τα Axe που έπαιρνα από τα σούπερ μάρκετ.Νεανικό χωρίς να αποσπάσει πολλά κοπλιμέντα.Παραμένει κοντά στο δέρμα χωρίς ιδιαίτερες εναλλαγές στην μυρωδιά του.
Κατάλληλο για χειμώνα,φθινόπωρο και ίσως για τα δροσερά ανοιξιάτικα βράδια.Κυρίως νύχτα αλλά μπορεί και την μέρα με πολύ μέτριες αποδόσεις.Για ηλικίες 18+.Ξεχωρίζουν θυμίαμα-κανέλα με έντονο το κεχριμπάρι και λίγο πατσουλί με νερόλι.
Χειμώνα-Φθινόπωρο
Κυρίως νύχτα
Άρωμα:7,5/10
Open:★★★★
Dry down:★★★★
Διάρκεια:6/10
6 ώρες περίπου
Διακύμανση:6/10
0-3 ώρες - Μέτρια ★★
4 + ώρες - Μικρή ★
Σύνολο:19,5/30
Παραγωγής:03/05/2006

Fahrenheit Absolute Christian Dior από Deus Ex 2016-01-24

Αλλο ενα αριστούργημα απο τον οίκο Dior και τον F.Demachy, δυστυχώς η παραγωγή του σταμάτησε και όποιος έχει κάποια μπουκάλια απο αυτο το άρωμα θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολυ τυχερό! Λίγα λόγια για το άρωμα...το θυμίαμα και το μύρο ιδίως κυριαρχούν απο τα πρώτα λεπτά της εφαρμογής..σε συνδυασμό με την βιολέτα και το διακριτικό ουντ το αποτέλεσμα ειναι ενα πολυ σκοτεινό άρωμα, δίνοντας σου την αίσθηση οτι βρίσκεσαι σε μεσαιωνική εκκλησία, αρκετά αισθησιακό και ώριμο με καλή διάρκεια, ιδανικό για φθινόπωρο/χειμώνα. Δεν μπορω να το συγκρίνω με κάποιο απο την σειρά Fahrenheit γιατι έχει την δίκη του ιδιαίτερη σκοτεινή προσωπικότητα, ίσως θα μπορούσα να πω πως ειναι ο " κακός αδερφός" του Fahrenheit parfum

White Musk Collection White Suede Tom Ford από Deus Ex 2016-01-24

Πολύ ενδιαφέρον άρωμα. Απαλό, καθαρό, classy. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες, αλλά όχι για ολες τις στιγμές, εγώ προσωπικά το φοράω το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι η θερμοκρασία είναι υψηλότερη. αποφεύγωντας το τις υπόλοιπες εποχές, επειδή είναι αρκετά θηλυκό για μένα. Δύσκολο να αναμιχθεί με άλλα της σειράς private blend. Mιας πολύ καλής διαρκείας άρωμα με πολυ καλό silage. Μυρίζοντας το σε γυναίκες τι να πω.....θεϊκο και σέξι!

Italian Cypress Tom Ford από Deus Ex 2016-01-24

Ένα άλλο αριστούργημα από τον Tom Ford. 100% Ιταλικό κυπαρίσσι, όχι οποιοδήποτε είδος κυπαρισσιού, (Z-14, Polo Ralph Lauren for men) αν κάποιος ξέρει τι εννοώ..το είχα αγοράσει από την μπουτίκ TF στο Μιλάνο (αρχικά πωλούνταν αποκλειστικά στις ιταλικές μπουτίκ TF), μου θυμίζει τα δάση του Abruzzo και Veneto.Πολυ φρέσκο και πράσινο άρωμα με μια παράλληλη ξυλώδη αίσθηση για ενα πραγματικό γνώστη αρωμάτων.

Venice Yves Rocher από mary ko 2016-01-22

Χθες βρήκα μια μινιατούρα στο σπίτι της γιαγιάς, είναι πραγματικά πολύ όμορφο,ένα μεστό,γήινο άρωμα,όπως ένα κομμάτι μπορντώ βελούδο μιας άλλης εποχής...

Christian Lacroix Rouge Avon από mariamarouli91 2016-01-22

Έτυχε και είχα μερικά δείγματα αρωμάτων της avon. Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα μερικά. Καλά τι υπέροχο άρωμα είναι αυτό;;Τι μαγεία;; Έπαθα πλάκα!!Εγώ δε μυρίζω πουθενά πιπέρι(το οποίο και αντιπαθώ). Δε μπορώ να διακρίνω κάποια νότα ξεχωριστά,όλες δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Ένα απίστευτα θηλυκό,μυστηριώδες,σαγηνευτικό και σέξυ χειμωνιάτικο βραδινό άρωμα. Όντως η ομοιότητα με το midnight poison είναι μεγάλη,κι εγώ αυτό σκέφτηκα απ την πρώτη στιγμή που ψεκάστηκα. Αριστούργημα!

Far Away Bella Sunset Avon από mariamarouli91 2016-01-22

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει εκπληκτικά ένα παλιό της oriflame (miss O στο ροζ μπουκάλι).Ούτε μόσχο μυρίζει,ούτε λουλούδια. Είναι ένα καλοκαιρινό,νεανικό,πολύ φρουτένιο και γλυκό αρωματάκι! Υπέροχο!

Alien Thierry Mugler από veta 2016-01-22

Έντονο, δυναμικό, ιδιαίτερο και με μεγάλη διάρκεια.
Πρέπει να τεσταριστεί πριν αγοραστεί γιατί δεν ταιριάζει σε όλες.

Olympea Paco Rabanne από cinnabar 2016-01-21

Υπεροχο,ξεχωριστο ,μου φερνει στο μυαλο παραλια φορωντας αντηλιακο με αρωμα βανιλια και βγαινοντας απο τη θαλασσα , ξαπλωνοντας κατω απο τον ηλιο αυτη η μυρωδια του αλατιου και του αντηλιακου να μπερδευονται στην επιδερμιδα με το ξυλο κασμιρι...το ερωτευτηκα.

Organza Givenchy από Plutonian Venus 2016-01-20

Ολη η κομψοτητα σε ενα ενα μπουκαλι!Θηλυκο,σικατο,πριγκιπησσενιο!!!!!Θυμαμαι ημουν πολυ μικρουλα, καποιος μου ειχε χαρισει ενα μπουκαλακι μινιατουρα,ενα απο τα αρωματα που μου θυμιζουν τα παιδικα μου χρονια!

Alien Thierry Mugler από Plutonian Venus 2016-01-20

Αποκοσμο,μυστηριωδες,πολυ χαρακτηριστικο,με πολυ καλη διαρκεια!Το αγαπω!

La Vie Est Belle Lancome από mariamarouli91 2016-01-20

cinnabar, χαίρομαι πολύ που σε επηρέασα θετικά για το άρωμα! Θεωρώ πως είναι ιδιαίτερο γιατί δεν κάθεται καλά σε όλες.Όταν το είχα πρωτοδοκιμάσει θυμάμαι, το δοκίμασε και μία φίλη που έτυχε να ήταν μαζί μου. Σε αυτή μύριζε σαν καμένη ζάχαρη. Δυστυχώς δεν πάει σε όλες. Αν όμως είσαι τυχερή και σου πηγαίνει,πιστεύω λαμβάνεις άπειρα θετικά σχόλια και μπορείς να το φοράς κάθε εποχή και ώρα αν ψεκαστείς με φειδώ.Προσωπικά, το φοράω και χειμώνα και καλοκαίρι και μέρα και νύχτα. Και δυστυχώς τώρα μου χει τελειώσει...

La Vie Est Belle Lancome από Plutonian Venus 2016-01-20

Το μυρισα πρωτη φορα δειγμα σε καταστημα που ψεκαστηκα,για καποιο λογο μου αρεσε στο δερμα μου αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο!Η διαρκεια του ειναι αρκετα καλη!Απο κει και περα το συναντουσα παντου,οντως τερμα πολυφορεμενο και κοινοτυπο και θα συμφωνησω με την κυρια πιο πανω οτι προκαλει πονοκεφαλο στους γυρω!Αν και στην αρχη μπηκα στον πειρασμο να το αγορασω,στην πορεια κατεληξα οτι δεν θα το αγοραζα ποτε...Αρωμα χωρις ταυτοτητα κατα τη γνωμη μου.

La Vie Est Belle Lancome από cinnabar 2016-01-19

To la vie est belle δεν το ειχα δοκιμασει ποτε πανω στο δερμα μου παρα μονο σε χαρτακι.Πριν απο λιγες μερες σε γνωστο καταστημα δεν ξερω πως αλλα ετσι ξαφνικα ειπα να το ψεκασω στο χερι μου -εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης η mariamarouli91 που το εκθειαζει και νομιζω πως με επηρρεασε...Υπεροχο!!!Απορω με τον εαυτο μου!Μου εκατσε τελεια,τα κοπλιμεντα επεφταν βροχη!Και τελικα κατεληξα για αλλη μια φορα οτι μονο οταν ενα αρωμα ερθει σε επαφη με το δερμα καταλαβαινεις αν σου ταιριαζει η' οχι.Και επισης να μην βαζω σε μαυρη λιστα καποιο αρωμα επειδη ειναι πολυφορεμενο γιατι δυστυχως το παθαινω κι αυτο.Ενα εντονο,πολυ πολυ γλυκο και θυλυκο αρωμα!

More by Demi Oriflame από gioulikal 2016-01-18

ισως ενα απο τα ωραιοτερα αρωματα που εχω μυρισει ποτε.. ανεπαναληπτα θηλυκο διαρκει πολλες ωρες και ως τωρα εχω εισπραξει τα περισσοτερα κοπλιμεντα φορωντας το.

Organza Givenchy από gioulikal 2016-01-18

το απολυτο "μεσογειακο" αρωμα..θηλυκο ,ακαταμαχητο, σεξυ και σικ..

Chloe Narcisse Chloe από gioulikal 2016-01-18

το πρωτο μου αρωμα που παντα θα υπαρχει στη συλλογη μου..μου φερνει αναμνησεις απο τα εφηβικα μου χρονια.. διαφορετικο,εντονο και νοσταλγικο.. το αγαπω

Hypnotic Poison Christian Dior από gioulikal 2016-01-18

η βασιλισσα των αρωματων.

Donna Trussardi 2011 Trussardi από gioulikal 2016-01-18

λατρεια..σε κανει να θες να το μυριζεις ολη την ωρα.. εθιστικο... αερινο και ταυτοχρονα δυνατο...με μεγαλη διαρκεια! το αγαπημενο μου απο την κατηγορια των λουλουδατων.

La Vie Est Belle Lancome από gioulikal 2016-01-18

ειναι σχεδον ιδιο με το wish της chopard πολυ εντονο και γλυκο κραταει πολλες ωρες

Sensuous Noir Estée Lauder από Daisy 2016-01-18

Τρελλάθηκα με το που το μύρισα...Αισθησιακό, δυναμικό και θηλυκό ταυτόχρονα αλλά ιδιαίτερο...Δεν μοιάζει με τα άλλα sensuous. Σκοπεύω να το αγοράσω!

Alien Thierry Mugler από Daisy 2016-01-18

Σαγηνευτικό άρωμα που δεν περνάει απαρατήρητο...Πρόσφατα το μύρισα φορεμένο από κάποια κυρία και το αναζήτησα...Γλυκό και μοντέρνο ταυτόχρονα

Chanel No 19 Eau de Parfum Chanel από pegoula.star 2016-01-14

Σπουδαίο δώρο για όσες προτιμούν τα πράσινα.
Μες τα τοπ των τοπ. Ένα ακόμα Σανέλ που ξεχωρίζει.

Donna Trussardi 2011 Trussardi από pegoula.star 2016-01-14

Πολύ φρου - φρου και λουλουδάκια μάλλον για αθώα κοριτσάκια που θέλουν να δείχνουν καθώς πρέπει.Φυλάξτε τα χρήματα σας για κάτι φθηνότερο που κάνει την ίδια εντύπωση(υπάρχουν πολλά τέτοια).

Donna Trussardi 2011 Trussardi από FwteinhMak 2016-01-14

Πολύ θηλυκό άρωμα, δροσερό, φρέσκο με ελαφρά όξινο χαρακτήρα! Είμα λάτρης των φρεσκων και όξινων αρωμάτων και ξετρελάθηκα όταν το πρωτοδοκίμασα! Το μόνο που θα προτιμούσα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια πάνω μου σαν eau de parfum που είναι..Ισως δεν έκατσε στο δικό μου δερμα τόσο, όσο θα προτιμούσα αν και στο tester μου φάνηκε πιο δυνατό!Αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια θα ηταν ένα σούπερ άρωμα!!!

Amore Mio Forever Jeanne Arthes από FwteinhMak 2016-01-14

Mια ευχάριστη έκπληξη για την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του! Δροσερό, ελαφρώς όξινο που με το πέρασμα της ώρας σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας, μυρωδιά μήλου και τροπικών φρούτων χωρίς να είναι πολύ γλυκό και βαρύ! Ευχάριστο για όλη την διάρκεια της μέρας! Το συστήνω ανεπιφύλακτα για όσες προτιμούν τα φρουτώδες-λουλουδάτα και ελαφρώς όξινα αρώματα!Πολύ καλό άρωμα σε διάρκεια σε σχέση με τα ακριβά αρώματα!

Bonbon Viktor&Rolf από roulaki 2016-01-13

Αυτό το αρωματάκι το είχα μυρίσει τυχαία, απλά περνώντας από δίπλα του, το είδα έτσι χαριτωμένο το μπουκαλάκι και σκέφτηκα ας το μυρίσω. Τελικά πολύ καλά έκανα, μυρίζει έντονα καραμέλα και ροδάκινο. Ενώ είναι πολύ πολύ γλυκό, δεν με πνίγει καθόλου και μάλιστα το φόρεσα μία μέρα του καλοκαιριού και μού ήταν πολύ ανεκτό. Είναι γλυκό και νόστιμο πραγματικά, όταν το ψεκάζω στον καρπό μου, συνέχεια το μυρίζω σαν να θέλω να το φάω, είναι yummy και το αγαπώ πολύ :D Επίσης η διάρκεια του είναι μέτρια προς καλή(περίπου 7-8 ώρες).

Valentina Assoluto Valentino από *sophi* 2016-01-12

Γήινη τουμπερόζα , κρεμώδης φλοράλ, πάνω σε βάση νεο-chypre,με oakmoss, κεδρόξυλο και πατσουλί.
Το αποτέλεσμα με καλύπτει απόλυτα αν και ξεκινάει πολύ "αυθάδικα" με γήινη τρούφα και χυμώδες ροδάκινο, εξελίσσεται σε μία καρδιά με έντονη αλλά κρεμώδη τουμπερόζα. Σύμμαχο της έχει τις μεθυστικές αποχρώσεις της βανίλιας Μαδαγασκάρης σε συνδυασμό με το γιασεμί σε ήπιο τόνο που συμβάλλει στην ενδυνάμωση της λευκής και ξεχωριστής καρδιάς του αρώματος.
Η μοντέρνα-chypre βάση του αρώματος στηρίζεται σε απαλούς τόνους του ξύλου του κέδρου ενωμένου με oakmoss και μία ήπια πινελιά πατσουλί.
Αν και πολλοί συγκρίνουν αυτήν την έκδοση με την αρχική valentina, έχω να πω πως υπάρχουν αρκετές διαφορές στο assoluto που παύει να είναι αρκετά φρουτώδες σε σχέση με το πρωτότυπο αλλά και πως η τουμπερόζα με την βανίλια στην καρδιά κάνει το άρωμα πολύ ξεχωριστό κρεμώδες και το απογειώνει. Επίσης η βάση αποκτά αρκετά στοιχεία ενός μοντέρνου chypre αρώματος χάρη στη προσθήκη του πατσουλί. Προσωπικά το άρωμα με έχει μαγέψει.

Noa Cacharel από giannaxro 2016-01-09

Πρόσφατα το απέκτησα και πραγματικά με ενθουσίασε !!! Ένα πολύ γλυκό και ζεστό άρωμα πολύ ευκολο δεν πιστευω πως υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσει έστω και λίγο.Ιδανικό επίσης και για δωράκι .

Animale Animale for Men Animale από Tolis 2016-01-08

Ένα όχι και τόσο μοντέρνο αλλά πολύ ωραίο άρωμα.Θυμίζει στο δέρμα μου το Pure Havane.Λίγο βαρύ,χωρίς όμως να ενοχλεί αφού αρέσει αρκετά.
Κατάλληλο για το χειμώνα,τόσο για την μέρα όσο και για την νύχτα.Σίγουρα για μεγάλυτερες ηλικίες +30.Η τιμή όσο και οι αποδόσεις του είναι πάρα πολύ καλές.Ξεχωρίζει το μέλι με έντονο τον συνδιασμό βανίλιας-ανανά-ταμπάκο-πατσουλί και λίγο κεχριμπάρι.
Χειμώνα
Μέρα-Νύχτα
Άρωμα:8/10
Open:★★★★
Dry down:★★★★
Διάρκεια:10/10
12+ ώρες
Διακύμανση:8,5/10
0-2 ώρες - Δυνατή ★★★
3-8 ώρες - Μέτρια ★★
9 + ώρες - Μικρή ★
Σύνολο:26,5/30

Valentina Poudre Valentino από pleasure 2016-01-08

ΚΑΙ Πούδρα ΚΑΙ τουμπερόζα ΚΑΙ ίριδα;;;
ΚΑΙ Valentino;;;
ΚΑΙ στο συγκεκριμένο μπουκάλι;;;
Κάτι μου λέει πως το άρωμα αυτό θα με κατακτήσει...

Cuir Beluga Guerlain από babaefro 2016-01-08

Άρωμα αριστούργημα! Μοναδική οσφρητική εμπειρία για τους λάτρεις της βανίλιας και του δέρματος. Για μένα αποτελεί το one and only άρωμα. Peace...

Gucci Pour Homme II Gucci από nortsuburbs13 2016-01-06

Το τελευταιο καλο αρωμα του οικου κατα τη γνωμη μου,η κυρια νοτα που ξεχωριζει ειναι το τσαι.Δυστυχως στο δερμα μου δεν ειχε ποτε καλη διαρκεια και ετσι δεν αγορασα ποτε δευτερο μπουκαλι.

Envy for Men Gucci από nortsuburbs13 2016-01-06

Κοιταω τα ραφια της Gucci και με πιανει η ψυχη μου.Πως γινεται να μην υπαρχει αυτο εκει?Το βρηκα μετα απο χρονια(αρωμα τυπου)και εναι ιδιο.Αρωμα σταθμος.

Potion DSQUARED² από nortsuburbs13 2016-01-06

Μοιαζει παρα πολυ με το Gucci pour Homme(2003).Βασικα θα μπορουσε να λεγοτανε Gucci pour Homme Sport,ή light.

Pleasures Estée Lauder από pleasure 2016-01-05

Κεραυνοβόλος έρωτας που μετράει μία εικοσαετία και συνεχίζει...
Αν έπρεπε να επιλέξω ένα μόνον άρωμα από τη δεκαετία 90s, αυτό θα ήταν σίγουρα το Pleasures!
Γιατί είναι ένα άρωμα ακτινοβόλο, που αναδίδει φρεσκάδα ανοιξιάτικων λουλουδιών...
Γιατί είναι μια πνοή ζωντάνιας...
Γιατί είναι σαν ένα ηλιόλουστο πρωινό στον Κήπο της Εδέμ...
Λένε πως "οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο"... Ίσως να είναι έτσι...
Εγώ πάντως είμαι σίγουρη πως οι παντοτινές αγάπες έρχονται απο αυτόν...

Chanel No 19 Eau de Parfum Chanel από nickr 2016-01-05

Αλλο ένα κλασικό Σανέλ που ανήκει στα "πράσινα αρώματα".Η μυρωδιά του είναι αξεπέραστη. Δεν βγαίνουν σήμερα τέτοια αρώματα. Τόσο διακριτικό ,κομψό.
Το πήρα δώρο στην αδελφή μου και μάλιστα τη συσκευασία που είναι μέσα σε μια θήκη (γκρι και χρυσή)

Coco Eau de Parfum Chanel από nickr 2016-01-05

Είναι ένα τέλειο άρωμα! Θηλυκό(υπέρ το δέον,όπως και το Σανελ 5),κομψό, αισθησιακό και κατά την γνώμη μου αριστοκρατικό.Άποτελεί την επιτομή της κομψότητας.
Το φοράει και η μάνα μου και η αδελφή μου.

Allure Sensuelle Chanel από nickr 2016-01-05

Θα συμφωνησω με την κοπελιά- κυρία.
Είναι ένα πολύ ωραίο θηλυκό, ασθησιακό και σεξι άρωμα και συνάμα κομψό.
Το φοράει η ανιψιά μου (22 χρονών)και είναι μια χαρά για την ηλικία της αλλά και για μεγαλύτερες γυναίκες.
Διαφέρει, ξεχωρίζει( το άρωμα)

Να πω την αλήθεια ,απορώ που δεν έχετε γράψει σχόλια για αυτό το άρωμα!

Florabotanica Balenciaga από cinnabar 2016-01-05

Πολυ αγαπημενο!Φρεσκο αλλα εντονο,με προσωπικοτητα.Σαν να περπατας σε εναν κηπο με λουλουδια μετα τη βροχη.Καποιες μερες που αισθανομαι οτι εχω παθει overdose απο τα πολυ γλυκα η' τα ανατολιτικα αρωματα που συνηθως φοραω,θα προτιμησω το florabotanica.

Allure Sensuelle Chanel από roulaki 2016-01-04

Το άρωμα αυτό είναι ό,τι πιο αισθησιακό έχω μυρίσει. Είναι σέξι, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα κομψό και σοβαρό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι για μεγάλες ηλικίες μόνο. Μία γυναίκα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα από την μία κολλητό(σέξι), αλλά ταυτόχρονα και μίντι(κομψό και σοβαρό), με μαύρη γόβα και με κατακόκκινα χείλη δεν θα μπορούσε να μυρίζει κάτι άλλο, παρά το Allure Sensuelle. Για μένα είναι η θηλυκότητα κλεισμένη σε ένα μπουκάλι.

DKNY My NY Donna Karan από Sweet gurl 2015-12-31

Το καλύτερο πιπερατο άρωμα χωρίς να γίνεται βαρύ αλλά αντιθέτως κοριτσίστικο και γλυκό. Είναι από τα αγαπημένα μου της κατηγορίας αυτής!

Tresor Lancome από jik017 2015-12-30

Ενα άρωμα κλασική διαχρονική αξία!

Encre Noire Lalique από Dorian Belmont 2015-12-29

Πρόκειται για συγκλονιστικό άρωμα.
Μπορεί να βασίζεται στην γνώριμη νότα
του βέτιβερ, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα
εκτός απο -αναμενόμενα- γήινο,
είναι ασύλληπτα τολμηρό.

Δέν είναι ένα άρωμα που προορίζεται για
να αρέσει σε ευρύ κοινό. Είναι ένα σκοτεινό,
μυστηριώδες και γοτθικό δημιούργημα, κάτι που
θα ταίριαζε σε κάποιον φανταστικό χαρακτήρα
όπως ο αριστοκράτης βρυκόλακας Armand της Anne Rice.
Είναι το Blair Witch Project μέσα σε μπουκάλι.
Υποχθόνιο, αντικοινωνικό και υπέροχο.

Πολύ ανώτερο ποιοτικά απο την τιμή του,
με έκανε να έχω μεγάλη περιέργεια για το
αν και τα υπόλοιπα ανδρικά αρώματα του οίκου
ειναι σε αυτό το επίπεδο.
Φανταστικό απο κάθε άποψη για εμένα.

Manifesto Yves Saint Laurent από pegoula.star 2015-12-29

To άρωμα είναι πολύ γλυκό για τα δικά μου γούστα.
Ξεκινά πολύ αρωματικά και πολύ δυνατά με τα φρούτα αλλά στη καρδιά μου τα χαλάει,όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο "σκληρό" στο δέρμα μου, υπερβολικά γλυκό. Δεν έχει κάτι spicy ή κάτι που να σπάει τη γλυκύτητα(patchouli). Ίσως αν η βανίλια ήταν πιο κρεμώδης(Loverdose) να μου άρεσε.

L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka από cinnabar 2015-12-29

Το ενα απο τα δωρα μου απο την elena vosnaki και το fragrantica.Μα ποσο πολυ το αγαπω!Πραγματικα για μενα ειναι το κατεξοχην Χριστουγεννιατικο αρωμα,βανιλια,κανελα,πορτοκαλι,θυμιζει μπισκοτακι!

Encre Noire A L`Extreme Lalique από ConstadinosPanayiotis 2015-12-28

Γλυκόπικρο και βαρύ με τη ζεστασιά από πατσουλί και σανδαλόξυλο, φρεσκάρει κάπως με τα υπόλοιπα. Είναι πολύ αξιόλογο, να το δοκιμάσει κανείς που του αρέσει πολύ η φύση. Σε φέρνει σε επαφή. Διαρκεί αρκετά. Μπράβο στους δημιουργούς.

Gucci Rush Gucci από spa 2015-12-26

H συσκευασία είναι κόκκινη.>Το επιβεβαιώνει και η λειτουργία αριστερά στην αναζήτηση των αρωμάτων με βάση τα χρώμματα.
Έχω 2 συσκευασίες και οι 2 είναι κόκκινες. Μάλιστα η μία ήταν δώρο από την Αγγλία.

Moschino Moschino από persefoni 2015-12-26

Xarmanis on Mesogeion Avenue in Agia Paraskevi has it in 2 sizes, and one i bought is exactly as it was, no reformulation whatsoever, at least not one that my nose could detect.
...sorry for writing in English, but for some reason the language does not change and i hate greeklish ;)

Moschino Moschino από cinnabar 2015-12-26

Ροδοπεταλα ειναι πολυ πιθανο να εχεις δικιο γιατι το φορουσα πριν εικοσι χρονια και δεν το εχω δοκιμασει ξανα απο τοτε!

Si Giorgio Armani από mariamarouli91 2015-12-24

Το άρωμα αυτό το δέχτηκα ως δώρο φέτος και χαίρομαι πολύ γι' αυτό! Είναι ένα μοντέρνο,γλυκό ξυλώδες άρωμα βανίλιας. Στο δέρμα μου δε προβάλλονται τόσο τα λουλούδια αλλά η βανίλια και οι ξυλώδεις νότες. Ο συνδυασμός αυτών με το πατσουλί δίνουν μία ωραία ένταση στο άρωμα. Φοριέται μέρα και νύχτα.Μοντέρνο,ισορροπημένο,δυναμικό και γλυκό.Μου αρέσει πολύ!

Vanille Noire du Mexique La Maison de la Vanille από mariamarouli91 2015-12-24

Το άρωμα αυτό είναι το βραβείο που κέρδισα μέσω του fragrantica. Tο παρέλαβα σήμερα και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα! Είναι edt και 100 ml(μια χαρά!). Όταν το άνοιξα λοιπόν μοσχομύρισε βανίλια! Δε μυρίζω μία βανίλια συνθετική,''γλυκατζούρικη'' και λιγωτική, αλλά μία υπέροχη λεπτή μυρωδιά φυσικής βανίλιας. Δε διακρίνω άλλη νότα στο άρωμα(ευτυχώς όχι τα λουλούδια!).Είναι μία υπέροχη καθημερινή κολόνια που μπορεί να φορεθεί παντός καιρού και με μία γλυκιά λεπτή μυρωδιά που δε μπορεί να μπουχτίσει τον διπλανό.Ψέκασα στο χέρι μου να τη δοκιμάσω και ακόμα και μετά το ντους μύριζε στο χέρι μου ακόμα λίγο!Ένα υπέροχο δώρο, ευχαριστώ θερμά την κυρία elena vosnaki που επέλεξε να με βραβεύσει με ένα υπέροχο δώρο!

Flowerbomb Viktor&Rolf από mariamarouli91 2015-12-23

Ενώ δεν προτιμώ να φορώ λουλουδένια αρώματα, έχω ακούσει καλά σχόλια για το συγκεκριμένο άρωμα και ότι παρά την ονομασία του είναι γλυκό. Μπήκα στον πειρασμό και το δοκίμασα. Οφείλω να παραδεχτώ πως τα σχόλια είχαν δίκιο! Έχει μεν ως βάση λουλούδια αλλά ανιχνεύω και κάτι γλυκερό μέσα που δεν μπορώ να προσδιορίσω τι είναι. Γι αυτό και μου αρέσει!Αν και λουλουδένιο, το πατσουλί το κάνει αρκετά έντονο, επομένως δε θα περιόριζα τη χρήση του μόνο μέσα στην ημέρα.Ευτυχώς για τα δικά μου γούστα δε νιώθω πολύ τον μόσχο μέσα. Είναι ευκολοφόρετο άρωμα,αν και λιγάκι έντονο δε νομίζω πως γίνεται αποπνικτικό για τους γύρω. Όντως πρωτότυπο!Πολύ καλή ένταση και διάρκεια.
(Όχι,δε νομίζω πως μοιάζει στο la vie est belle. Λείπει και η πραλίνα και η βανίλια από το άρωμα. Το ότι είναι γλυκό κι αυτό ,δε σημαίνει πως έχουν τα ίδια συστατικά.)

Manifesto Yves Saint Laurent από mariamarouli91 2015-12-23

Σκεφτόμουν τόσο καιρό τώρα να αποκτήσω το άρωμα αυτό και τελικά επιτέλους το απέκτησα!Και ευτυχώς δε με απογοήτευσε.Είναι μία πολύ καλή δημιουργία κατά τη γνώμη μου. Βανίλια, άνθη και ξύλα. Ανοίγει με λουλούδια χωρίς να είναι πολύ έντονα όμως,μετά βανίλια και σβήνει με ξυλώδεις νότες(λόγω κέδρου και σανδαλόξυλου).Συμφωνώ με την babaefro, είναι ισορροπημένα γλυκό,δεν είναι λιγωτικό. Ενώ δεν αγαπώ τα λουλουδένια, εδώ όλα τα συστατικά δένουν πολύ ωραία μεταξύ τους. Μυρίζει κάπως αρχοντικά και ''ακριβά''.Ευκολοφόρετο και θηλυκό άρωμα για όλες τις εποχές και ώρες. Μοντέρνο και νεανικό. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου!
Υ.Γ Το la vie est belle είναι πολύ πιο γλυκό.

Chanel N°5 Chanel από mariamarouli91 2015-12-23

Αυτό το άρωμα βγάζει στο δέρμα μου άρωμα πράσινου σαπουνιού τόσο έντονο που μου σπάζει τη μύτη(ο συνδυασμός αλδεύδων και ίριδας μάλλον ευθύνεται). Το θετικό με αυτό το άρωμα είναι πως συνδυάζει κομψότητα και θηλυκότητα μαζί με μία αίσθηση καθαριότητας. Το κλασικό των κλασικών. Δε νομίζω πως αποτελεί επιλογή νεαρών κοριτσιών αλλά αναμφισβήτητα είναι ένα άρωμα σταθμός.

Gucci Rush Gucci από mariamarouli91 2015-12-23

Αν και το βερύκοκο και η βανίλια παραπέμπουν σε κάτι πιο ελαφρύ και καλοκαιρινό,στην ουσία είναι χειμερινό άρωμα κατά τη γνώμη μου.Το πατσουλί και το μπαχάρι δίνουν μεγάλη ένταση στο άρωμα. Δυνατό και επιβλητικό. Η γυναίκα που το φοράει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο. Όντως έχει μεγάλη ένταση και χαρακτηριστική μυρωδιά. Θεωρώ πως ταιριάζει πιο πολύ σε μεγαλύτερες γυναίκες,χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια. Το δοκιμάζω αρκετές φορές αλλά ακόμα δε το έχω αποκτήσει. Ίσως το πάρω κάποια στιγμή.

Hypnose Lancome από mariamarouli91 2015-12-23

Όντας μανιακή λάτρης της βανίλιας και των γλυκών αρωμάτων, πήγα κι εγώ να το δοκιμάσω. Όπως ακριβώς είπε και η marily, με το που μου το ψέκασαν μύρισα κάτι σαν εντομοαπωθητικό!Κάτι σαν σιτρονέλα;; Περίεργο!!Πάντως είχε τεράστια διάρκεια, μύριζα ακόμα και μετά από πλύσιμο χεριών τουλάχιστον 3 φορές!!Είναι κάπως έντονο άρωμα και ανατολίτικο. Απ' ότι φαίνεται δε μου έκατσε καλά στο δικό μου δέρμα.

Coco Mademoiselle Chanel από mariamarouli91 2015-12-23

Ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα της δεκαετίας που το φορούν πολλές. Είπα να το δοκιμάσω κι εγώ για να δω τι το κάνει τόσο ξεχωριστό και διάσημο ώστε να το φορούν τόσες πολλές γυναίκες. Όπως ακριβώς ανέφερε πιο κάτω η Μαίρη Ζωή, είναι ένα άρωμα το οποίο μυρίζει διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίκα.Σε μένα δεν είναι καθόλου φρουτώδες,καθόλου γλυκό,καθόλου πορτοκάλι και καθόλου βανίλια. Μου βγαίνει υπερβολικά λουλουδένιο-στοιχείο που δεν μου αρέσει, κάτι σε πούδρα επίσης(αλδεύδες όπως είπε η caramel και πουδρένια μιμόζα) που ούτε αυτό μου αρέσει, αλλά και κάτι αιχμηρό και έντονο.'Ισως είναι το οποπονάξ ή το τριαντάφυλλο-όχι όμως με τη γλυκιά του μορφή (βλ. flower by kenzo) αλλά με την έντονη μυρωδιά που μυρίζουμε στα βαριά,παλαιά ''μαμαδίστικα'' αρώματα.Δυστυχώς εμένα δε μου πάει.

Το κακό ειναι ότι εχει αλλάξει κι αυτό και το καινουριο δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει εξίσου.

Moschino Moschino από cinnabar 2015-12-22

Πικαντικο,εντονο,πλουσια ανατολιτικη μυρωδια και εντελως unisex πιστευω.Θυμιζει την obsession και στα δυο αυτα αρωματα σε εμενα υπερισχυει το κεχριμπαρι.Αν θελετε ενα χειμερινο αρωμα ,αγαπατε το obsession calvin klein και το must cartier,αυτο νομιζω οτι θα σας αρεσει πολυ,ειναι στο ιδιο υφος.

Old Spice Original Shulton Company από cinnabar 2015-12-22

Aυτη η υπεροχη κολωνια με γυριζει πισω στα παιδικα και εφηβικα μου χρονια,θυμιζοντας μου τους αντρες που με σημαδεψαν...απο τον παππου μου και τον μπαμπα μου,μεχρι τα πρωτα ερωτικα σκιρτηματα,ενα αρωμα που φορεθηκε και φοριεται απο αγορια ολων των ηλικιων.Πολυ αγαπημενο μου!

Aqva Pour Homme Bvlgari από nortsuburbs13 2015-12-21

Ωραιο καλοκαιρινο αρωμα,απο τα ''ακουατικς''που εχουν προσωπικοτητα.Υπερισχυουν το πορτοκαλι και το μανταρινι στη μυτη μου.

Terre d'Hermes Hermes από nortsuburbs13 2015-12-21

Πολυ αρρενωπο και πολυ γηινο,για καποιο λογο μου θυμιζει βουνο και εξοχη.Λιγο μονοτονο καθως δεν αλλαζει πολυ απο την αρχη ως το τελος αλλα ειναι ξεχωριστο και αξιζει μια δοκιμη τουλαχιστον.

By Dolce&Gabbana από nortsuburbs13 2015-12-21

Εχω ακουσει τα περισσοτερα κοπλιμεντα για αυτο το αρωμα.Εχω μεινει με ενα μπουκαλι και πλεον το χρησιμοποιω μονο σε σπεσιαλ περιστασεις.Εαν μου ελεγε καποιος να διαλεξω ενα αρωμα για την υπολοιπη ζωη μου θα ηταν αυτο.

Black Bvlgari από nortsuburbs13 2015-12-21

Οτι λεει η sophi,μεσα στα 5 αγαπημενα μου αρωματα ολων των εποχων.Δοκιμαστε τσαι lapsang και θα καταλαβετε απο που προερχεται αυτη η μωρωδια απο λαστιχα.

A*Men Thierry Mugler από nortsuburbs13 2015-12-21

Μου το εφεραν δωρο και την πρωτη φορα που το φορεσα το ξεπλυνα,μου μυριζε κατι αναμεσα σε πισσα και λιβανι.Μη βιαστειτε να το κρινετε,μετα απο λιγο θα εκπλαγειτε πολυ ευχαριστα,το αρωμα με τη μεγαλυτερη διαρκεια στη συλλογη μου.

The One for Men Dolce&Gabbana από nortsuburbs13 2015-12-21

Το αγορασα στα τυφλα και κακως.Σαν να μην φοραω αρωμα καν.Η χειροτερη αγορα που εχω κανει μακραν.

1 Million Paco Rabanne από nortsuburbs13 2015-12-21

Ωραιο ανοιγμα αλλα μεχρι εκει.Αν και ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια αναγκαστηκα να το δωρισω γιατι οπου πηγαινα το φορουσα εγω και αλλοι 10.

Kenzo pour Homme Kenzo από nortsuburbs13 2015-12-21

Πραγματικα δεν πιανω ουτε μια απο τις νοτες που αναφερονται στο αρωμα,αλλα δεν με νοιαζει.Το φοραω 20 χρονια τωρα και θα το φοραω για οσο θα υπαρχει.Θεικη μυρωδια.

Gucci pour Homme Gucci από nortsuburbs13 2015-12-21

Απο τα πιο ξυλωδη αρωματα που εχω μυρισει,θυμιζει λιγο την μυρωδια απο οταν ξυναμε τα μολυβια στο σχολειο,προφανως και ειναι πολυ βαθυτερο,πραγματικα αριστουργημα για μενα,αλλα δυστυχως η gucci ειχε την φαεινη ιδεα να το αποσυρει.

Rive Gauche pour Homme Yves Saint Laurent από nortsuburbs13 2015-12-21

Οταν δεν ξερω τι αρωμα να φορεσω ειναι το πρωτο που αρπαζω.Θυμιζει οντως παλιο κουρειο, παρα πολλοι με ρωτανε ποιο ειναι,αντρες κυριως.

M7 Yves Saint Laurent από nortsuburbs13 2015-12-21

Εχω ακουσει τα πιο παραξενα σχολια για αυτο το αρωμα,μου χουν πει οτι μυριζει σεξυ,η αδερφη μου οτι της θυμιζει ηλικιωμενη γυναικα,οπως και να χει εγω το αγαπαω.To κακο ειναι οτι στη ζεστη γινεται λιγο κουραστικο στη μυτη,γενικα ειναι αρωμα κατα τη γνωμη μου που φοριεται καλυτερα στο κρυο.Ειναι απο τα αρωματα που ταιριαζουν με κουστουμι,πολυ σοφιστικε.

Live Jazz Yves Saint Laurent από nortsuburbs13 2015-12-21

Απο τα πιο υποτιμημενα φρεσκα αρωματα,πολυ δυνατο ανοιγμα απο το λεμονι και το γκρειπ φρουτ ωσπου μπαινουν στο χορο η μεντα και ο κολιανδρος μεχρι να φτασουμε στο σβησιμο οπου η βανιλια δινει και αυτη τον τονο της.

London for Men Burberry από nortsuburbs13 2015-12-21

Πραγματικα θα μπορουσα να μυριζω το μπουκαλι επι ωρες,για καποιο λογο η μυρωδια του μου φωναζει χριστουγεννα,και ειναι ο λογος που δεν το φοραω πολλες φορες το χρονο.Απο τις καλυτερες νοτες κανελλας που εχω μυρισει σε μη niche αρωματα.

Burberry Brit for Men Burberry από nortsuburbs13 2015-12-21

Ξεχωριζει το μανταρινι,το μοσχοκαρυδο,το τριανταφυλλο,και ο σπορος τονκα,φρεσκο και πουδρε ταυτοχρονα,πολυ ξεχωριστη και ομορφη μυρωδια.

Sauvage 2015 Christian Dior από nortsuburbs13 2015-12-21

Πολυ δυνατο και ευδιακριτο αρωμα,εχει μια μεταλλικη μυρωδια η οποια με ενοχλει,μου θυμιζει λιγο azzaro chrome και bleu de chanel,ισως να ειναι και ιδεα μου.Το φοραει ενας συνεργατης μου στο γραφειο και ολοι ρωτανε ποιο ειναι,δοκιμαστε το.

Tenderly Oriflame από elena vosnaki 2015-12-21

Για να απαντήσω με σιγουριά επί του προκειμένου: Η ίδια η Oriflame το κατηγοριοποιεί ως Floral Fruity (Φρουτώδες Λουλουδάτο) διευκρινίζοντας ότι περιέχει Νότες Πούδρας. Τις νότες πούδρας στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τις "φανταστείτε" από τον συνδυασμό ορχιδέας-ηλιοτρόπιου-βανίλιας (και μόσχου λέω εγώ αλλά η εταιρεία δεν το ορίζει αυτό το τελευταίο οπότε αυτό είναι μια απόλυτα προσωπική διαπίστωση)

Για να διευκρινίσω γενικώς:
Η κατηγοριοποίηση ποτέ δεν βασίζεται σε μία "νότα" αλλά στις ισορροπίες και αναλογίες μεταξύ των βασικών συστατικών. Κάποια συστατικά (συνήθως πρόκειται για ύλες παρασκευασμένες στο εργαστήριο είτε βιομιμητικές είτε όχι) αποτελούν τον "σκελετό" του αρώματος και καθορίζουν την κατηγοριοποίησή του ενώ άλλα υλικά είναι accents/επιτονισμοί.

Ελπίζω εξήγησα κατανοητά. Για οτιδήποτε άλλο είστε ευπρόσδεκτοι/ες να με ρωτήσετε παρακαλώ στο φόρουμ/club για να μην γεμίζουμε το πεδίο των κριτικών με πληροφορίες που δεν αφορούν στο συγκεκριμένο άρωμα.

Tenderly Oriflame από elena vosnaki 2015-12-21

Αnais

οι κατηγορίες έχουν κι αυτές τις "σχολές" τους. Υπάρχουν διάφορες θεωρίες αλλά όλες βασίζονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι απλώς στο "πώς μυρίζει" κάποιο άρωμα και μόνο. Γι'αυτό θα δείτε κάποιες διορθώσεις αλλά δεν θα δείτε κάποιες άλλες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποιος...ελαττωματική μύτη! Γιατί τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει.).
Στις σελίδες μας ακολουθούμε γενικά το σύστημα της Société Française des Parfumeurs που είναι και η γνωστότερη καθώς και την κατηγοριοποίηση που δίνουν οι ίδιες οι εταιρείες σε εμάς.
Όπου θεωρείτε ότι ενδεχόμενα υπάρχει λάθος μπορείτε να ενημερώνετε την διαχείρηση με προσωπικό μήνυμα ή στο κατάλληλο φόρουμ για να εξετάσουμε το ζήτημα και να προβούμε σε τυχόν διόρθωση. Ευχαριστούμε πολύ!

Tenderly Oriflame από elena vosnaki 2015-12-21

Mariamarouli91
έχεις απόλυτο δίκιο! Υπάρχουν κάποια μικρολαθάκια στις κατηγοριοποιήσεις σε μερικές εγγραφές τις οποίες διορθώνουμε σιγά σιγά. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Φιλοδοξούμε η Fragrantica να είναι ο ακριβέστερος οδηγός αρωμάτων στο διαδίκτυο.

Tendre Jasmin Yves Rocher από Anais 2015-12-21

Άρωμα γιασεμί. Απλό και δελεαστικό. Τη σύνθεση υπογράφει ο Jacques Cavallier.

VIP Only Oriflame από mariamarouli91 2015-12-21

Νέο λανσάρισμα της εταιρίας! Γλυκό άρωμα λόγω του βατόμουρου,αχλαδιού και βανίλιας αλλά και έντονο λόγω του πατσουλί.Μοντέρνο,νεανικό, ιδανικό για πάρτι και βραδυνές εξόδους. Είναι πολύ κοντά στις προτιμήσεις μου!

My Naked Truth Oriflame από mariamarouli91 2015-12-21

Αν και χαρακτηρίζεται φρουτώδες εδώ το άρωμα,δεν είναι. Είναι ένα ελαφρώς λουλουδένιο και πιο πολύ πουδρένιο άρωμα(τα άνθη βαμβακιού δίνουν αυτή τη χαρακτηριστική ανάλαφρη πουπουλένια αίσθηση).Απαλό και οικείο άρωμα,ευκόλως ανεκτό και συμπαθητικό από τους περισσότερους(εκτός από εμένα που δε συμπαθώ αυτού του είδους αρώματα!). Θυμίζει λιγάκι το ομώνυμο της Chloe.

Tenderly Oriflame από mariamarouli91 2015-12-21

Δεν είναι φρουτώδες το άρωμα,κι ας χαρακτηρίζεται έτσι. Μυρίζει λουλούδια και ο κατάλογος της εταιρίας επίσης αναγράφει πως περιέχει νότες πούδρας.Ένα απαλό,ανοιξιάτικο,χαρακτηριστικό πουδρέ λουλουδένιο άρωμα.Αν και δε συμπίπτει στις προσωπικές μου προτιμήσεις και γούστα, είναι ένα καλό του είδους.

Sonia Rykiel Sonia Rykiel από spa 2015-12-21

Ενα πολύπλοκο άρωμα που είναι σύνθετο και οριεντάλ.
Ξεκινά με ένα ξέσπασμα από spicy πιπέρι και νότες φρούτων. Γλυκαίνει καθώς στεγνώνει προς τα κάτω και γίνεται μαλακό και ιδιαίτερα σοφιστικέ.
Βγάζει δυναμισμό και ταυτόχρονα γλυκύτητα.
Θα το έλεγα ένα περισσότερο ώριμο και εκλεπτυσμένο Angel.
Κρίμα που έχει εκλείψει.

KL Karl Lagerfeld από spa 2015-12-21

Πλούσιο άρωμα- Ντίβα -κλασικό του '80.
Το cinnabar είναι εξίσου δυνατό με αυτό.
Κανέλα, μοσχοκάρφι, μοσχογαλή(civet) και όλα τα κλασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν μία βάση αυτής της εποχής(1983). Aνοιγμα με εσπεριδοειδή.
Discontinued.

Gucci Guilty Intense Gucci από cinnabar 2015-12-21

Μοντερνο ανατολιτικο στο οποιο ξεχωριζουν εντονα οι νοτες της πασχαλιας και του ροζ πιπεριου,για ολες τις ωρες της ημερας και ολες τις εποχες νομιζω!

Envy Gucci από cinnabar 2015-12-21

Ενα πραγματικα "πρασινο" λουλουδενιο αρωμα ,το οποιο αγορασα οταν πρωτοκυκλοφορησε και μου αρεσε πολυ.Αναζωογονητικο,οχι ομως σαν αποσμητικο χωρου,αλλα με μια ομορφη ,πολυ θηλυκη μυρωδια.Δυστυχως εχει καταργηθει εδω και πολλα χρονια.

VIP Night Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Θυμίζει το Carolina Herrera 212 VIP. Γλυκό λόγω της βανίλιας και του αχλαδιού, έντονο λόγω του πατσουλί. Ιδανικό για βραδινά πάρτυ και νυχτερινή διασκέδαση.Μου αρέσει πολύ.

Tenderly Promise Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Κλασικό άρωμα μόσχου. Απλό,ελαφρύ,σαπουνοειδές για εσάς που σας αρέσουν τα αρώματα καθαριότητας.

Stardust Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Η στροφή της αρωματοποιίας σε αρώματα φρουτοπατσουλί επηρέασε και την οριφλείμ. Ως λάτρης των φρουτοπατσουλί προφανώς δε με άφησε αδιάφορη! Θα το αποκτήσω σίγουρα μέσα στην άνοιξη μιάς και το συγκεκριμένο είδος αρώματος τότε το προτιμώ.

Possess Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Πατσουλί,σανδαλόξυλο,ανανάς και γκρέιπφρουτ. Αυτά μυρίζω. Πολύ ωραίο άρωμα,σχετικά πρόσφατο στην εταιρία.Μπορεί ν φορεθεί όλες τις εποχές νομίζω(καλοκαίρι μόνο βράδυ) και από πολλές ηλικίες. Ωραίο μπουκάλι κιόλας.Δε νιώθω τόσο τα λουλούδια,είναι γλυκό λόγω του ανανά,της βανίλιας και του βατόμουρου γι αυτό και μ' αρέσει.Θα το αποκτήσω κάποια στιγμή.

Happydisiac Woman Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Φράουλα,φράουλα και πάλι φράουλα! Δε νιώθω πουθενά γιασεμί κι αυτό μου αρέσει.Νέα κυκλοφορία στην εταιρία.Καλοκαιρινό,παιχνιδιάρικο,νεανικό,γλυκό και φρουτώδες.Σου φτιάχνει τη διάθεση όταν το μυρίζεις!Εξ' ου και η ονομασία του! Το καλοκαίρι θα το πάρω σίγουρα!

Giordani White Gold Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Κλασικό,διαχρονικό λουλουδένιο άρωμα με μανταρίνι,τριαντάφυλλο,μόσχο και πατσουλί.Κυρίως μανταρίνι μυρίζω εγώ. Μου κάνει για μεγάλες κυρίες,δεν έχει εποχή προτίμησης νομίζω. Χρόνια υπάρχει στην εταιρία.Το αρχικό giordani gold είναι πιο χειμωνιάτικο. Κι αυτό εκπέμπει μία φινέτσα όπως και το αρχικό. Προσωπικά δε μου αρέσει,κι ας αγαπώ το πατσουλί.Ίσως με χαλάει το έντονο μανταρίνι,δε ξέρω..

Giordani Gold Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Λευκά άνθη και εσπεριδοειδή. Όταν το μυρίζω νιώθω πως ταιριάζει σε μεγάλες κυρίες. Εκπέμπει μία φινέτσα όμως. Είναι το αγαπημένο της θείας μου, η οποία λατρεύει και το jean paul gaultier classique.

Pretty Swan Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Ένα ανάλαφρο ''πουπουλένιο'' άρωμα λόγω του ρυζιού, διακριτικό,ελαφρύ και πουδρέ. Αφήνει μία ανάλαφρη αίσθηση καθαριότητας. Δεν έχει εποχές,φοριέται παντού και πάντα νομίζω. Αν σας αρέσουν τα ανάλαφρα πουδρέ δοκιμάστε το.

Elvie Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Αυτό το άρωμα μοιάζει με πολλά. Λευκά άνθη και μόσχος. Αφήνει αίσθηση καθαριότητας,σαν να βγήκες από το μπάνιο. Φυσικό και καθαρό άρωμα, ιδανικό για κάθε μέρα και όλες τις εποχές για εσάς που σας αρέσουν τα φυσικά,διακριτικά και σαπουνοειδή αρώματα.

Enigma Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Ένα χαρακτηριστικό οριεντάλ της εταιρίας. Δυνατό,αισθησιακό,χειμωνιάτικο και βραδινό άρωμα.Μυστηριώδες και θηλυκό. Αρέσει πολύ στο αντίθετο φύλο. Το πήρα δώρο σε μία φίλη και ξετρελάθηκε. Κυκλοφορεί ακόμα, αν και edt είναι έντονο. Από τα καλά της εταιρίας.

M by Marcel Marongiu Oriflame από mariamarouli91 2015-12-20

Ενώ τρελαίνομαι για πατσουλί και θυμίαμα, όταν το μύρισα είπα ''τι στην ευχή είναι αυτό;;;'''. Πολύ βαρύ και δυνατό και καθόλου ζεστό ή θηλυκό.Πολύ ιδιαίτερο,δεν αρέσει σε όλους. Ωραία συσκευασία,καλή διάρκεια για οριφλέιμ. Δεν το βγάζει πια η εταιρία.

Gentleman Aramis από deja vu-gr 2015-12-18

Πως γινεται ενα αρωμα με δυο νοτες μονο στην συνθεση του να ειναι τοσο καλοφτιαγμενο,αναζοωγονητικο και ξεχωριστο. Αρκετα μοντερνο αλλα και διαχρονικο ταυτοχρονα. Δεν θυμιζει σε τιποτα το κλασσικο Aramis αν και δανειζεται πολλα απο το dna του. Το τζιντζερ το οποιο ειναι απο τις αγαπημενες μου νοτες ειναι πολυ δροσερο,σπιρτοζικο και ανεβαζει τη διαθεση,ενω το πιπερι δινει το βαθος και την πικαντικη πλευρα της συνθεσης. Απο τα καλυτερα αρωματα της συγκεκριμενης νοτας που εχω μυρισει. Μπορει να φορεθει ολες τις εποχες και ωρες κατα τη γνωμη μου. Στα συν του επισης η μεγαλη γκαμα ηλικιων που μπορει να το φορεσει και να το εκτιμησει. Η διακυμανση του ειναι μετρια αλλα πολυ αξιοπρεπης ενω η διαρκεια του ειναι μεγαλη. Νομιζω πως δεν θα λειπει απο την συλλογη μου και θα το απολαμβανω παντα.

Escada Magnetism Escada από mariamarouli91 2015-12-18

Mυρίζω κυρίως την καραμέλα στο άρωμα κι αυτό μυρίζει και πάνω μου. Είναi ελαφρύ (σε μένα τουλάχιστον ) και αρκετά γλυκό. Δεν έχει εποχή και ώρα προτίμησης αυτό το άρωμα. Εάν σας αρέσει η καραμέλα και τα γλυκά αρώματα,δοκιμάστε το. Μου θυμίζει και λίγο το prada candy.Είναι πλέον το καθημερινό μου άρωμα γιατί είναι ευκολοφόρετο,ανεκτό στους άλλους και ελαφρύ και γλυκό σε μένα.

Bois de Gaïac et Genièvre Yves Rocher από pleasure 2015-12-18

Να σας πω ένα σύντομο ανέκδοτο ;
"Το άρωμα αυτό το παρήγγειλα για να το δωρίσω στον άνδρα μου"....

Όπως πολύ σωστά υποθέσατε, το άρωμα κατασχέθηκε αμέσως μόλις το δοκίμασα....
Είναι τόσο δροσερό στην αρχή και στη συνέχεια γίνεται πουδρένιο... Ο τέλειος συνδυασμός.... Θα το χαρακτήριζα unisex (εντελώς αντικειμενικά όπως καταλαβαίνετε).

Ευτυχώς που έχω χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα για να πάρω ένα άλλο δώρο για τον άνδρα μου...

Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo από Elenaks 2015-12-16

Ελεφαντακι μου - freaky ευφορία για μένα! Απο τα πιο πονηρα αρωματα που ειχα ποτε. Αυτος ο ελεφαντος δεν ειναι μεγάλος και σοφος, ακομα περνάει την εφηβεια του. Θελει να παιζει και να τρέξει για να φυσηξει ο ανεμος στα αυτια του. Οταν βρισκουμε σε κλειστό χώρο γίνεται σιωπηλός και βαρετός. Μόλις βγενω έξω ξεκινάει το παιχνίδι του..- μετατρέπεται σε παγώνι με την απίστευτη όμορφη ουρά!
Αν είστε πιο απολαυστικοί στα λουλούδακια/φρουτακια φορεστε τον οταν κανει ζεστη. Εάν εσείς (όπως και εγώ) προτιματε μπαχαρικά, τοτε να τον πάτε μια βολτα το φθινόπωρο, επίσης ταιριαζει μετά τη χειμωνιάτικη βροχή η οταν χιονιζει.

Fidji Guy Laroche από Elenaks 2015-12-16

Δυστυχώς. Eνα κομμάτι του καλοκαιριού, που δεν θα συμβεί ξανά. Το συγχρονο αρωμα είναι μια παλιά ανάμνηση απο το Φίτζι. Δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι και να πατήσω το κουμπί "Δεν μου αρέσει".

Saharienne Yves Saint Laurent από Elenaks 2015-12-16

Αξιολάτρευτο. Aκουω γλυκια μεντα με λεμονι αρωματισμένο με πιπέρι.Διαρκει ολοκληρη μερα παρα το γεγονος οτι ειναι EDT. Ανοίγει μαγικά όταν ο καιρός ειναι ελαφρα δροσερος και φυσαει ο αερας. Εξαιρετική διακύμανση!

White Tea Bergamot Freesia Korres από Elenaks 2015-12-16

Φρεσκο και καθαρο, θεωρω οτι δεν ταιριαζει στους ανδρες. Kαταλληλο από το πρωί μέχρι τις βραδινές ώρες. Μερικές φορές στο υπνοδωματιο μου ψεκαζω τις κουρτίνες με αυτό το άρωμα. Ζητω συγνωμη απο maestro Ellena.

Un Jardin Sur Le Nil Hermes από Elenaks 2015-12-15

Ακούω φύλλα της ντομάτας. Όπως όλα τα έργα του Jean-Claude Ellena είναι εξαιρετικa αγνό και φυσικό άρωμα. Αξέχαστη μυρωδιά.

Alien Thierry Mugler από Elenaks 2015-12-14

Πολυεπίπεδο άρωμα με μόνο τρεις νοτες! Το τραγουδι της Katy Perry E.T. εξηγει τα παντα.

Manifesto Yves Saint Laurent από Elenaks 2015-12-14

Πραγματικά η Anne Flipo και ο Loc Dong ονομαζαν πολυ σωστα αυτο το αρωμα- Μανιφέστο! Mιλάει δυνατά και καθαρά! Ενδιαφέρον γλυκό αρωμα, ομορφο μπουκάλι.

Casmir Chopard από Elenaks 2015-12-14

Μου θυμίζει ξυλάκι από παγωτο με γευση βανιλια. Νόστιμo είναι, απλο και ήσυχο. Μπορώ να το φοράω κάθε μέρα.

Love Diane Diane von Furstenberg από Anais 2015-12-13

Ένα σέξυ κοριτσίστικο και σαγηνευτικό άρωμα.
Ένα μείγμα με βατόμουρα, γλυκόριζα,βερύκοκο και σοκολάτα.Το άρωμα είναι κυριολεκτικό γευστικότατο(να το φας).Το τέλειο δώρο για νεανικές ηλικίες.

Vendetta Uomo Valentino από deja vu-gr 2015-12-11

Ενα ξεχασμενο διαμαντι που προερχετε απο τη χρυση δεκαετια των αρωματων και που κυριολεκτικα εξακολουθει να λαμπει ακομα και σημερα το οποιο κατα την ταπεινη μου γνωμη κανει πολλα niche αρωματα να ντρεπονται.Το βρηκα,το δειγματισα,το ερωτευτικα αμεσως και το απεκτησα. Το δερμα,το κεχριμπαρι,το πατσουλι και αμεσως μετα η κανελλα και οι αλδευδες(αναμεσα στις υπολοιπες νοτες)ειναι οι κυριαρχες νοτες της συνθεσης του στο δερμα μου κατι που κανει το αποτελεσμα πολυ αισθησιακο,σοφιστικε και εκλεπτυσμενο. Μπορει να φορεθει απο φθινοπωρο μεχρι ανοιξη και ενω δειχνει βραδυνο αρωμα περισσοτερο η ευγενης αποδοση του το κανουν αποδεκτο ολες τις ωρες. Κραταει στο dna του κατι απο τα αρωματα της δεκατιας που ανηκει τοτε που τα αρωματα ειχαν ταυτοτητα και χαρακτηρα και δεν ηταν απλα αρωματισμενο νερο. Αν το βρειτε μη διστασετε να το αποκτησετε αν και πιστευω οτι θα εκτιμηθει περισσοτερο απο ατομα των 30 και πανω ηλικιακα. Εγω προσωπικα το λατρεψα αλλα αυτο ειναι κατι τελειως υποκειμενικο.

Casmir Chopard από olivia 2015-12-11

λιβάνι λιβάνι και πάλι λιβάνι δε ξέρω γιατί αλλα δεν το περίμενα έτσι και δυστυχώς ήταν μια τυφλή αγορά ευτυχώς 30ml δεν πρόκειται να το φορέσω μου θυμίζει εκκλησια λογικά δε ταιριάζει στο δέρμα μου

Dior Addict Christian Dior από Amaryllis 2015-12-10

Το addict είναι ένα πολύ γλυκό ανατολίτικο άρωμα με έντονες νότες λουλουδιών και βανίλια. Η ένταση του είναι δυνατή αρκετά και είναι από τα αρώματα που δεν περνούν απαρατήρητα. Μερικές φορές μου είχε φανεί υπερβολικό και δυνατό και άλλες κανονικότατο. Σ αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η εποχή που το εβαζα. Πιο πολύ ταιριάζει με το κρύο.

Habit Rouge Eau de Parfum Guerlain από nickr 2015-12-10

Ένα άρωμα που έγραψε και γράφει τη δική του ιστορία πενήντα χρόνια τώρα. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για αυτό το άρωμα από ανθρώπους ,οι οποίοι είναι ειδικοί. Εγώ εiχα πάρει πριν χρόνια το edt και τώρα βρήκα το edp το οποίο και θεωρώ καλύτερο ,γιατί δεν έχει τόσα πολλά εσπεριδοειδή ,ενώ αντίθετα μυρίζει περισσότερο το τριαντάφυλλο , το γαρύφαλλο, η κανέλα και η βανίλια. Λένε μερικοί ότι είναι το αντίστοιχο Σαλιμάρ για τους άνδρες. Τι να πει κανείς και για αυτό( το Σαλιμαρ) Τα ενενήντα χρόνια του τα λένε ΟΛΑ!

Το φορά η μάνα μου σε εναλλαγή με κάποια άλλα(Μπλε Ωρα, Οπιουμ , Κοκό Σανέλ, Σανελ 19 το άρωμα ,Μαύρη ορχιδέα και άλλα)

212 VIP Carolina Herrera από cinnabar 2015-12-09

Περνουσα απο μπροστα του σε γνωστο καταστημα και ποτε δε γυρισα να του δωσω σημασια!Ωσπου καπως μου εγινε το κλικ και το δοκιμασα...ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ειναι ενα αρωμα βανιλιας ,πολυ γλυκο , αισθησιακο και συμφωνω με την rosetta ,ειναι εθισμος!Το ρουμι νομιζω το κανει να ξεχωριζει απο τα αλλα αρωματα βανιλιας

Gentlewoman Juliette Has A Gun από *sophi* 2015-12-08

Άλλη μία φορά ο Romano Ricci προσπαθεί να κάνει τις δύο άκρες να συναντηθούν στην μέση...το androgynous πρότυπο της γυναίκας να φορέσει μία δροσερή κολόνια που είναι φτιαγμένη για άντρες!
Μην φοβάστε με την ιδέα(concept) γιατί αυτή είναι μία κολόνια που κλίνει έντονα προς το γυναικείο φύλο...δεν είναι "σκληρή", καθόλου αρρενωπή αλλά απαλή και δροσερή για τις γυναίκες που θέλουν κάτι φρέσκο να φορούν μετά το ντουζ και να περνάει απαρατήρητο σε χώρους εργασίας ή απλά μία κολόνια που θα είναι τόσο οικεία σχεδόν ανεπαίσθητη να ενοχλήσει τον οποιοδήποτε τριγύρω.
Οι νότες; Αυτό και αν είναι μαεστρία:ένα τέλειο contrast των δροσερών αποχρώσεων των εσπεριδοειδών(υπέροχο νερόλι-αγαπώ τη νότα)να λιώνουν σε μία θερμή καρδιά με αμύγδαλο(πολύ ήπιο σχεδόν αέρινο) , musk και μία ιδέα από λεβάντα(που εδώ είναι τόσο ελαφρύ το άγγιγμα της)...
Η βάση τόσο κλασική στο ύφος του αρωματοποιού...αποχρώσεις ξύλων και ambroxan (η αγαπημένη νότα βάσης του RR).
Το συμπέρασμα: δροσερή κολόνια, πολύ οικεία για να φορεθεί από την Julliette αφού είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη γι' αυτήν!
Μέτριας διάρκειας(3-4 ώρες) , αλλά όλες οι κλασικές κολόνιες τόσο δεν διαρκούν;

Varensia White Ulric de Varens από *sophi* 2015-12-08

White Varensia by Ulric de Varens...
Ένα άλλο άγνωστο, καλά κρυμμένο άρωμα από UdV.
Λάτρεις της τουμπερόζας αξίζει να το δοκιμάσετε. Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε για τη σχέση τιμή-αρώματος.

Opium Yves Saint Laurent από spa 2015-12-07

Δεν χρησιμοποιείται στο γράψιμο σας παρελθοντικός χρόνος(συγκεκριμένα γράφετε "Κυκλοφορεί"-αντί "κυκλοφόρησε"). Νομίζετε ότι υπάρχει το όπιουμ με το κόκκινο καπάκι και το διάφανο σώμα του μπουκαλιού στα ράφια των καταστημάτων?
Γιατί όσο και να ψάξετε δεν θα το βρείτε.Το έχω ψάξει γιατί το είχα και το είχα βρει από τον Καναδά από ανταλλαγή το 2009 όταν κυκλοφόρησε η νέα έκδοση-το ένστικτο μου αλάνθαστο -συνειδητοποίησε την πιθανή διακοπή. Σήμερα μόνο στο ebay βρίσκεται από στοκ ή ιδιώτες το έχουν για πώληση.

Infusion d`Homme Prada από nickr 2015-12-06

Ίριδα έχει και το Ντιόρ HOMME ,αλλά καμιά σχέση!

Ταμπού σιγουρα δεν εχω ! Αλλιώς δεν θα εγραφα για αρώματα που θεωρούνται ,κυρίως , γυναικεία θέματα και δινουν λαβές για ...διάφορα σχόλια!

Εγω είπα μόνο οτι μυρίζει όπως οι κολώνιες για μικρά παιδιά.

Opium Yves Saint Laurent από nickr 2015-12-06

Η διόρθωση που λες δεκτή ,αλλά ,νομίζω, εμπεριέχεται σε αυτό που λέω στο τέλος! Εξάλλου για αυτό το ανέφερα.

Cheap & Chic Moschino από xri_ni 2015-12-06

Eνα αρωμα που τη δεκαετια του 2000 το μυριζες παντου,απο κοριτσακια Γυμνασιου μεχρι οσο παει.Τωρα πια που δεν ειναι τοσο δημοφιλες το εχω ξανα προτιμησει.Δε νομιζω να εχω μυρισει κατι παρόμοιο.Ουτε και ξερω πως να το περιγραψω...Εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια,ειδικα πανω στα ρουχα!

Infusion d`Homme Prada από spa 2015-12-06

Xωρίς ταμπού για μία αντρική έκδοση να περιέχει πούδρα kai ίριδα ενώ έχοντας ταυτόχρονα αέρινο πνεύμα χάρη στο ξύλο του κέδρου, αγόρια μη φοβηθείτε να το φορέσετε !!!Το πολύ-πολύ να το δανειστεί το κορίτσι σας(συμβαίνει και αυτό).
Χαρείτε το.
update: η γνώμη μου δεν είναι απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο

Rose Noir Byredo από spa 2015-12-05

Aν και το ουντ δεν αναφέρεται σαν νότα της σύνθεσης, μπορώ να τη θεωρήσω ως δεδομένη.
Σκοτεινό(μαύρο) τριαντάφυλλο και βασικά αυτό είναι. Η απόδοση του αρώματος είναι σκοτεινή, ξυλώδης και αρρενωπή.Ίσως το πιο " αντρικό/masculine " τριαντάφυλλο που υπάρχει εκεί έξω, ας μην ξεγιελιόμαστε με τις αναγραφόμενες νότες της σύνθεσης ή με τη λέξη " unisex" που χαρακτηρίζει την πολυτελή προσφορά της niche brand (οι περισσότερες λένε δήθεν unisex). Αυτό κρίνεται από το γούστο του καθενός μας πρωτίστως.

Opium Yves Saint Laurent από spa 2015-12-05

Μια διόρθωση ας μου επιτραπεί στον προηγούμενο ομιλητή:αυτό το άρωμα "ήταν" γιατί δεν υπάρχει πια. Η έκδοση έχει αντικατασταθεί σήμερα.Δεν κυκλοφορεί ούτε στην Ελλάδα και πουθενά αλλού.

Infusion d`Homme Prada από nickr 2015-12-05

Μυρίζει όπως οι κολώνιες που βάζουν στα μικρά παιδάκια , όταν ακόμη είναι στην κούνια.
Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει αυτό!

Want DSQUARED² από jenny.christina 2015-12-05

Το τέσταρα χτες στο δερμα μου..μου αρέσει πολύ! Είναι ξεχωριστό και έχει διάρκεια. Τα τριαντάφυλλα και η Βανίλια... πολύ όμορφο,απαλό οριεντάλ!

Dior Addict Christian Dior από mariamarouli91 2015-12-04

Θηλυκό,ζεστό,μεθυστικό και έντονο. Ένα υπέροχο χειμωνιάτικο και βραδινό κατά προτίμηση άρωμα που μυρίζει κυρίως νυχτολούλουδο και βανίλια. Αν και έπερνα όρκο ότι και μυρίζω κανέλα-γαρίφαλο επίσης..

Opium Yves Saint Laurent από nickr 2015-12-03

Εδώ ας σταθώ κι ας γράψω κι εγώ κάτι.
Οπιουμ! Για μένα το καλύτερο γυναικείο άρωμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. θα έλεγα ότι αποτελεί ,ίσως φανεί πομπώδες και στομφώδες, το άρωμα των αρωμάτων.
Αυτή η μυρωδιά του προκαλεί μια ευφορία στον εγκέφαλο.
Αν ένας ιερός χώρος θα έπρεπε να αναδίδει μια μυρωδιά μόνο αυτή θα του ταίριαζε!
Σε παρασύρει στο βαθύ ποτάμι της ηδυπάθειας και της νωχελικότητας. Χάνεσαι μέσα στην απόλαυσή του!

Αν με ρωτήσει κάποιος να του προσδιορίσω την έννοια της λέξεως "ευωδία" δεν θα του έλεγα να μυρίσει ένα αντρικό άρωμα αλλά το όπιουμ ,αν και με λυπεί λίγο αυτό.

Όταν διάβαζα για το αιγυπτιακό και το ελληνικό κύφι κάτι τέτοιο είχα στον νου μου.

Μιλάω για το αρχικό όπιουμ του 1977

Tuscany Per Uomo Aramis από deja vu-gr 2015-12-02

Απεκτησα την vintage εκδοση του αρωματος,ενα αρκετα σπανιο αρωμα αφου στα ραφια αν βρεθει υπαρχει πλεον η εκδοση με την ανασυσταση της συνθεσης του αρωματος που οπως συμβαινει με τα περισσοτερα αρωματα που εχουν υποστει το λεγομενο "reformulation" υπολοιπονται απο τις κλασικες εκδοσεις. Πολλοι αναφερουν οτι ειναι το καλυτερο αρωμα απο τον Aramis και δεν εχω κανεναν λογο να διαφωνησω. Πολυ αρρενωπο αρωματικο,οπως ακριβως θα επρεπε να μυριζει ενας ανδρας. Αντισυμβατικο και κοντρα στο ρευμα που επιτασει η εποχη και που θελει τα περισσοτερα αρωματα να μοιαζουν ολα το ιδιο οσφρητικα. Φανταστητε ενα πιο "spicy" Rive Gauche πιο ευκολοφορετο ομως και ιδανικο για ολες τις εποχες και ωρες.

Lady Million Paco Rabanne από mariamarouli91 2015-12-01

Πόσο το αγαπώ αυτό το άρωμα... Παρόλο που αντιπαθώ αρώματα εντελώς φλοράλ, το συγκεκριμένο με κέρδισε εξαιτίας του μελιού που το κάνει τόσο διαφορετικό με μία θαυμάσια γλυκύτητα. Αρώματα λευκών ανθών υπάρχουν χιλιάδες στην αγορά. Το μέλι όμως διαφοροποιεί αυτό το άρωμα. Το κάνει πιο μοντέρνο,πιό πολυεπίπεδο,πιό γλυκό και πιό νεανικό. Άρωμα που σε συντροφεύει όλες τις εποχές και ώρες(καλοκαίρι μόνο βράδυ) και σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Βγάζει μία φινέτσα και μία γλυκύτητα. Αν ψάχνετε χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποια αγαπημένη σας είναι αυτό! Δύσκολα θα το αντιπαθήσει κάποια(εκτός αν δε συμπαθεί το μέλι). Ερώτηση: Ξέρει κάποια κοπέλα αν έχει καμία ομοιότητα με το armani code for her;

Zara Urban Male Zara από ConstadinosPanayiotis 2015-11-30

Αν είχε όνομα στα ελληνικά θα λεγόταν ''Μεγάλο Πεύκο''. Urban με την πραγματική έννοια, όνομα και πράγμα, θυμάσαι και το δάσος απ'το χωριό όταν το φοράς ας πούμε.

Les Exclusifs de Chanel Sycomore Chanel από nickr 2015-11-29

Πάλι καλά που είσαι κι εσύ Έλενα -και κάποιοι άλλοι-που μου -μας δίνετε κάποιες επεξηγήσεις.
Και μένα μου άρεσε παρά πολύ και για αυτό τον ρώτησα.Πολύ αρρενωπό!

Δεν ήξερα ότι δεν υφίσταται διαχωρισμός ,αν και μερικά είναι πολύ θηλυκά και καλώς ή κακώς μεγαλώσαμε (μεγάλωσα) με κάποια στερεότυπα.

Κυκλοφορεί εδώ αυτό της Σανέλ?

Για τους Άραβες το ήξερα. Όσο για το μπουκαλι με το καραβάκι...

Les Exclusifs de Chanel Sycomore Chanel από elena vosnaki 2015-11-28

H εξήγηση Nick είναι ότι δεν υφίσταται ο (τεχνητός) διαχωρισμός γυναικείων και αντρικών αρωμάτων στην niche αγορά (όπως είναι τοποθετημένα τα Exclusifs της Chanel). Aυτό συμβαίνει και σε πολλές άλλες μάρκες όπως Lutens ή Kilian και η κατηγοριοποίηση προκύπτει κυρίως από την προώθηση στην λιανική. Προσωπικά το Sycomore το θεωρώ Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο άρωμα και με βάση τις νότες του μάλλον προς τα πιο unisex/αρρενωπά παρά τα θηλυκά γέρνει η πλάστιγγα... Το φορώ συχνά.

Σκοπεύω να γράψω ένα άρθρο για το "γένος" των αρωμάτων αλλά για πρόγευση να πω απλά ότι οι Άραβες φορούν πολύ το τριαντάφυλλο (που στα καθ'ημάς θεωρείται θηλυκό!) και ότι ένα από τα κλασσικότερα και παλιότερα αντρικά aftershave ξεκίνησε ως...γυναικείο άρωμα. Στο μπουκάλι του έχει μέχρι σήμερα σήμα το καραβάκι. Το βρήκες;

Les Exclusifs de Chanel Sycomore Chanel από nickr 2015-11-28

Το φορούσε ένας τύπος(πολύ περιποιημένος ,αραβικής καταγωγής) στο Βερολίνο . Μυρίζει πάρα πολύ ωραία και έντονα . Εμένα μου φάνηκε πολύ αρρενωπό και τον ρώτησα ποιο είναι . Μου είπε και ανακαλύπτω εδώ ότι είναι γυναικείο!
Μου κάνει λίγο εντύπωση ,γιατί δεν μου φάνηκε τύπος που θα φορούσε γυναικείο άρωμα.

Back to Black By Kilian από nickr 2015-11-28

Το δοκίμασα πρόσφατα στο Βερολίνο αυτό και κάποια άλλα αυτής της εταιρείας. Ωραίο άρωμα ! Μυρωδιά καπνού με κεράσι. Κοστίζει ακριβά τα 50 μ λ . Μου είπε όμως η πωλήτρια ότι μπορώ να πάρω το ανταλλακτικό (50 μ λ ) σε τιμή κάτω από το μισό. Η κανονική συσκευασία ξεβιδώνει από πάνω και τη γεμίζεις. Αναρωτιέμαι: αν το άρωμα κοστίζει κάτω από το ήμισυ της λιανικής τιμής, τα υπόλοιπα είναι το μπουκάλι και το κουτί(!)

Βλέπω ότι γράφετε πως μοιάζει με το ταμπακο -βανιλια του Τομ Φορντ,το οποίο μου αρέσει πολύ περισσότερο και θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία.

Chance Eau Vive Chanel από pleasure 2015-11-28

Η νέα γενιά CHANCE είναι γεμάτη ζωντάνια! Η πρώτη επαφή με το άρωμα είναι πραγματικά αναζωογονητική! Οι νότες Γκρέιπ φρουτ και σαγκουίνι χαρίζουν στο Chance Eau Vive απίστευτη φρεσκάδα και δροσιά! Σαν πρωινή βουτιά σε πεντακάθαρα νερά....

Όπως και ο προκάτοχος του Eau Fraiche, το Eau Vive διαθέτει αξιοζήλευτη διαβάθμιση... Όσο περνά η ώρα αρχίζει να αναδύεται το γιασεμί που "λειαίνει" το άρωμα και του προσδίδει θηλυκότητα, ενώ η ίριδα έρχεται να συμπληρώσει τον κέδρο και να απονείμει στο Chance Eau Vive τελικά την περίφημη κομψότητα Chanel...Tο αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, γεμάτο ενέργεια αλλά και φινέτσα άρωμα!

Το Chance Eau Vive είναι αναμφίβολα ένα εκλεπτυσμένο Chanel που ακτινοβολεί θέληση για ζωή και αισιοδοξία!

L`eau Cheap and Chic Moschino από efip 2015-11-27

Τι όμορφο άρωμα ... αίσθηση καθαριότητας,ελαφρύ ,μοναδικό κρίμα που δςν ξαναβγαίνει...

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: