Σχεδιαστές » A » Ανατολιτικο Λουλουδενιο « Ομάδες

Adidas Sensual Instinct Adidas για γυναίκες

Adidas Sensual Instinct Adidas για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
caramel
φλοράλ
φρουτώδες
γλυκό
ρόδο

Adidas Sensual Instinct από Adidas είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Adidas Sensual Instinct κυκλοφόρησε το έτος 2004. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Benoist Lapouza. Οι νότες κορυφής είναι μανόλια και Φραγκοστάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι παιώνια, ίριδα και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι ροδάκινο και Καραμέλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μανόλια Φραγκοστάφυλλο

Μεσαίες Nότες
παιώνια ίριδα τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
ροδάκινο Καραμέλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Adidas Sensual Instinct by Adidas.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Adidas Sensual Instinct Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Adidas Adidas Sensual Instinct fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Adidas Adidas Sensual Instinct, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Adidas Sensual Instinct by Adidas. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Adidas Sensual Instinct by Adidas αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο Λουλουδενιο
Avon Tomorrow Al-Rehab Tahani Monotheme Fine Fragrances Venezia Te Nero & Vaniglia Christian Dior Sweet Sun Rochas Absolu Intense Simply Red Emanuel Ungaro Desnuda Leonard Balahe S.T. Dupont Essence Pure Pour Femme Atelier Flou Shamsin Penhaligon`s Amaranthine Pascal Morabito Nagada Judith Leiber Judith Leiber Night

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: