Σχεδιαστές » A » Υδατινο Λουλουδενιο « Ομάδες

Gardenia Rattan Aerin Lauder για γυναίκες

Gardenia Rattan Aerin Lauder για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
λευκό φλoράλ
θαλασσινό
ζωώδες
τουμπερόζα
aromatic
κεχριμπάρι
Εικόνες
Gardenia Rattan Aerin Lauder για γυναίκες Εικόνες

Gardenia Rattan από Aerin Lauder είναι ένα Υδατινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Gardenia Rattan κυκλοφόρησε το έτος 2013. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Firmenich. Η νότα κορυφής είναι θαλασσινό νερό; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, τουμπερόζα και ανθός τιαρέ Αιτής; η νότα της βάσης είναι Κεχριμπάρι.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
θαλασσινό νερό

Μεσαίες Nότες
γαρδένια τουμπερόζα  ανθός τιαρέ Αιτής

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 1
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 1
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Gardenia Rattan by Aerin Lauder.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Gardenia Rattan Σχόλια Αρωμάτων

babaefro
babaefro

Το Gardenia Rattan είναι το πιο καθαρό άρωμα γαρδένιας που έχω μυρίσει σε άρωμα. Κλείνεις τα μάτια και πραγματικά νιώθεις σα να μυρίζεις ένα φρεσκοκομμένο άνθος γαρδένιας! Παρόλα αυτά, προσωπικά δεν θα το επέλεγα καθώς δεν βρίσκω καθόλου ελκυστικό το να μυρίζει κάποιος "ξεκάθαρα" λουλούδια και τίποτα άλλο.

Βαθμολογία: 6,5/10

Apr
19
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Aerin Lauder Gardenia Rattan fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Aerin Lauder Gardenia Rattan, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Gardenia Rattan by Aerin Lauder. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Gardenia Rattan by Aerin Lauder αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Υδατινο Λουλουδενιο
Marc Jacobs Marc Jacobs Splash Rain Antonia`s Flowers Sogni del Mare Les Parfums de Rosine Ecume de Rose Ebba Los Angeles Miss Ebba Hilde Soliani Acquiilssssima Coleen Rooney Coleen X Bobbi Brown Beach Issey Miyake L`Eau d`Issey Extract Edition Shiro Kuramata Dana Shades Daisy Fuentes So Luxurious Sarah Horowitz Parfums Artisan Collection Belle Route Agatha Ruiz de la Prada Corason

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: