Σχεδιαστές » A » Πρασινο Λουλουδενιο « Ομάδες

Haute Claire Aftelier για γυναίκες

Haute Claire Aftelier για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
κιτρωδες
πράσινο
ξυλώδες
λευκό φλoράλ

Haute Claire από Aftelier είναι ένα Πρασινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Haute Claire κυκλοφόρησε το έτος 2011. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Mandy Aftel. Οι νότες κορυφής είναι γάλβανο, λάιμ και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, αγιόκλημα και φασκόμηλο; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και Βανιλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γάλβανο λάιμ πορτοκάλι

Μεσαίες Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ αγιόκλημα φασκόμηλο

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Βανιλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Haute Claire by Aftelier.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Haute Claire Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Aftelier Haute Claire fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Aftelier Haute Claire, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Haute Claire by Aftelier. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Haute Claire by Aftelier αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πρασινο Λουλουδενιο
Annayake Hanami Lancome Climat (La Collection Fragrances) Calvin Klein Eternity Summer 2006 Christian Lacroix Bazar Serge Lutens Un Lys Christian Dior Chris 1947 The Body Shop Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette Penhaligon`s Bluebell Lili Bermuda Coral Berkeley Square White Muguet Ayala Moriel Charisma Les Nez The Unicorn Spell

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: