Σχεδιαστές » A » Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο « Ομάδες

Beaumont Gold Amordad για γυναίκες

Beaumont Gold Amordad για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
γλυκό
φρουτώδες
λευκό φλoράλ
ζωώδες
Εικόνες
Beaumont Gold Amordad για γυναίκες Εικόνες

Beaumont Gold από Amordad είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Beaumont Gold κυκλοφόρησε το έτος 2013. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο, ροδάκινο και ανανάς; οι μεσαίες νότες είναι Λωτός, τουμπερόζα, γιασεμί, τριαντάφυλλο και Νότες Ανθών; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Μόσχος και Γλυκιές Νότες.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Φραγκοστάφυλλο ροδάκινο ανανάς

Μεσαίες Nότες
Λωτός τουμπερόζα γιασεμί τριαντάφυλλο Νότες Ανθών

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Μόσχος Γλυκιές Νότες

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Beaumont Gold by Amordad.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Beaumont Gold Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Amordad Beaumont Gold fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Amordad Beaumont Gold, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Beaumont Gold by Amordad. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Beaumont Gold by Amordad αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο
Lolita Lempicka Lolita Lempicka Lolita Lempicka Caprice Amarena Pilar & Lucy To Twirl All Girly Bourjois Clin d'Oeil Sweet Kiss Opus Oils Burlesque: Charm Vera Wang Glam Princess Lisa Hoffman Tuscan Fig Caswell Massey Vanilla Orchid Des Filles a la Vanille Toi Mon Ange Gres Caline Sweet Appeal Naomi Campbell Naomi Ulric de Varens Creation N° 30

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: