Σχεδιαστές » A » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

VIP Amordad για γυναίκες

VIP Amordad για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
κιτρωδες
λευκό φλoράλ
θερμό πικάντικο
άρωμα μόσχου
φρουτώδες
Εικόνες
VIP Amordad για γυναίκες Εικόνες

VIP από Amordad είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. VIP κυκλοφόρησε το έτος 2010. Οι νότες κορυφής είναι Σύκο, Μανταριν ορανζ και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι Κάρδαμο, γιασεμί και κρίνος; οι νότες της βάσης είναι δέντρο ελιάς, Κέδρος της Βιρτζίνιας, σανδαλόξυλο και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Σύκο Μανταριν ορανζ Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
Κάρδαμο γιασεμί κρίνος

Βασικές Nότες
δέντρο ελιάς Κέδρος της Βιρτζίνιας σανδαλόξυλο Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about VIP by Amordad.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

VIP Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Amordad VIP fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Amordad VIP, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει VIP by Amordad. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για VIP by Amordad αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Cafe Parfums Cafe-Cafe Jennifer Lopez Live Giorgio Armani Emporio Remix for Her Escada Escada Moon Sparkle Victoria`s Secret Very Sexy Now 2006 Jacadi Jacadi Garcon Pierre Balmain Eau d'Ivoire Paul Sebastian Funky Sexy Cool s.Oliver Casual Women Kanebo Milano Collection 2009 Eau de Parfum Boadicea the Victorious Pure Ulric de Varens Lily Prune Love Story

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: