Σχεδιαστές » A » Λουλουδενιο « Ομάδες

Lady Macbeth Art Deco Perfumes για γυναίκες και άνδρες

Lady Macbeth Art Deco Perfumes για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
πουδρα
balsamic
θερμό πικάντικο
άρωμα μόσχου

Lady Macbeth από Art Deco Perfumes είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Lady Macbeth κυκλοφόρησε το έτος 2015. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Elina Arsenieva. Η νότα κορυφής είναι Πικραμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, ίριδα και Παλλισανδρος; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, πατσουλί, ξύλο γκουαϊακ και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Πικραμύγδαλο

Μεσαίες Nότες
γιασεμί Υλάνγκ Υλάνγκ ίριδα Παλλισανδρος

Βασικές Nότες
Μόσχος πατσουλί ξύλο γκουαϊακ σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Lady Macbeth by Art Deco Perfumes.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Lady Macbeth Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Art Deco Perfumes Lady Macbeth fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Art Deco Perfumes Lady Macbeth, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Lady Macbeth by Art Deco Perfumes. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Lady Macbeth by Art Deco Perfumes αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Stella McCartney Stella L`Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons Marc Jacobs Blush Intense S.T. Dupont Orazuli L`Erbolario Narciso Sublime Opus Oils Burlesque: Gypsy Parfumerie Generale Private Collection Psychotrope Caron French Cancan Christina Aguilera X Pose Passion Cinq Mondes Rituel de Kyoto Red Flower Organic Perfume Champa Kenzo Time for Peace

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: