Σχεδιαστές » B » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Basile Style Homme Basile για άνδρες

Basile Style Homme Basile για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
λευκό φλoράλ
κιτρωδες
βότανο
Εικόνες
Basile Style Homme Basile για άνδρες Εικόνες

Basile Style Homme από Basile είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Basile Style Homme κυκλοφόρησε το έτος 2010. Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και φασκόμηλο; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και ξύλο γκουαϊακ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Αρτεμισία Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
γιασεμί φασκόμηλο

Βασικές Nότες
Βέτιβερ ξύλο γκουαϊακ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Basile Style Homme by Basile.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Basile Style Homme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Basile Basile Style Homme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Basile Basile Style Homme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Basile Style Homme by Basile. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Basile Style Homme by Basile αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Cartier Pasha de Cartier Calvin Klein CK One Summer 2007 Alfred Dunhill X-Centric Jennifer Lopez Deseo for Men Lobogal Naceo Vert Byblos Byblos Man Fragrances of Ireland Inis Or Perfumer`s Workshop Samba Red Man Shantara Shaman O Boticario Dimitri Voluspa Linden Blond Tabac Segreti di Lucca Carib - Spiriti del Tabacco

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: