Σχεδιαστές » B » Ανατολιτικο « Ομάδες

Explorer Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες

Explorer Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
κεχριμπάρι
balsamic
πράσινο
ξυλώδες
κιτρωδες
aromatic

Explorer από Boadicea the Victorious είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Explorer κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι John Stephen. Οι νότες κορυφής είναι γάλβανο, Περγαμόντο και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι Κεχριμπάρι, ρίζωμα ίρις και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος της Βιρτζίνιας και λάβδανο Γαλλίας.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γάλβανο Περγαμόντο πορτοκάλι

Μεσαίες Nότες
Κεχριμπάρι ρίζωμα ίρις τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
Κέδρος της Βιρτζίνιας λάβδανο Γαλλίας

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Explorer by Boadicea the Victorious.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Explorer Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Boadicea the Victorious Explorer fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Boadicea the Victorious Explorer, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Explorer by Boadicea the Victorious. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Explorer by Boadicea the Victorious αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Yves Saint Laurent Opium Eau D'ete Summer Fragrance Boucheron Jeweler Boucheron Edition - Boucheron Eau de Parfum Pupa Puposhka Gold Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Limited Edition Renee Musk Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour Le Soir Donna Karan Essence Labdanum Boadicea the Victorious Agarwood Collection Emprise Memoire Liquide Amour Liquide Norma Kamali Incense Rasasi Shatha Al Oudh Black Phoenix Alchemy Lab Witchblade

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: