Σχεδιαστές » B » Ανατολιτικο « Ομάδες

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Boucheron για άνδρες

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Boucheron για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
κανέλα
θερμό πικάντικο
κεχριμπάρι
aromatic

Jaipur Homme Fraicheur Epicee από Boucheron είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για άνδρες. Jaipur Homme Fraicheur Epicee κυκλοφόρησε το έτος 2004. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι κόλιανδρος και παιώνια; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι και Κανέλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
κόλιανδρος παιώνια

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Κανέλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Boucheron Jaipur Homme Fraicheur Epicee fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Boucheron Jaipur Homme Fraicheur Epicee, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Avon Little Black Dress Boucheron Initial Perle de Soleil Mary Kay Affection Chiara Boni Vanilla Ava Luxe Madame X Boadicea the Victorious Explorer Agonist The Infidels M. Micallef Mon Parfum Rasasi Dhanel Oudh Mukhallat Ava Luxe Ambre Fonce Roger Vivier L’Ambre Nobile 1942 Ambra Nobile

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: