Σχεδιαστές » B » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Masculine Evasion Bourjois για άνδρες

Masculine Evasion Bourjois για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φρέσκο πικάντικο
κιτρωδες
aromatic
θερμό πικάντικο
πράσινο

Masculine Evasion από Bourjois είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για άνδρες. Masculine Evasion κυκλοφόρησε το έτος 1996. Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο, Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ, Αμάλφι λεμόνι, πορτοκάλι , Μανταριν ορανζ, Βασιλικός και μέντα; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι και μοσχοκάρυδο; οι νότες της βάσης είναι βετιβέρ και Κέδρος της Βιρτζίνιας.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Κάρδαμο Περγαμόντο γκρειπ φρουτ Αμάλφι λεμόνι πορτοκάλι Μανταριν ορανζ Βασιλικός μέντα

Μεσαίες Nότες
Γεράνι μοσχοκάρυδο

Βασικές Nότες
βετιβέρ Κέδρος της Βιρτζίνιας

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Masculine Evasion by Bourjois.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Masculine Evasion Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Bourjois Masculine Evasion fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Bourjois Masculine Evasion, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Masculine Evasion by Bourjois. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Masculine Evasion by Bourjois αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Clinique Clinique Happy Davidoff Cool Water Frozen Acqua di Parma Acqua di Parma Colonia Assoluta Domenico Caraceni Ivy League Marc Jacobs Splash - The Grapefruit 2008 Roger & Gallet Jean Marie Farina Extra Vieille Nicolai Parfumeur Createur Cedrat Intense Guerlain Eau de Cologne du 68 Lostmarch Atao Miller Harris Cologne 1888 Marc Jacobs Splash Lemon 2009 Le Jardin Retrouve L`eau du Jardin

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: