Σχεδιαστές » B » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Braccialini Women Braccialini για γυναίκες

Braccialini Women Braccialini για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
φρουτώδες
aquatic
fresh
ξυλώδες

Braccialini Women από Braccialini είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Braccialini Women κυκλοφόρησε το έτος 2008. Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Μήλο, καρπούζι, αχλάδι και Kαραμπόλα; οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας, Λωτός, νούφαρο, ουιστερία και άνθη λάιμ (φιλύρας); οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κεχριμπάρι, Κέδρος και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Πράσινο Μήλο καρπούζι αχλάδι Kαραμπόλα

Μεσαίες Nότες
κρίνο της κοιλάδας Λωτός νούφαρο ουιστερία άνθη λάιμ (φιλύρας)

Βασικές Nότες
Μόσχος Κεχριμπάρι Κέδρος σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Braccialini Women by Braccialini.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Braccialini Women Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Braccialini Braccialini Women fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Braccialini Braccialini Women, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Braccialini Women by Braccialini. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Braccialini Women by Braccialini αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Christian Lacroix Bazar pour Femme Summer Fragrance Jennifer Lopez Live Liz Claiborne Curve Kicks Estée Lauder Azuree Soleil Eau Fraiche Skinscent LR Carmen Electra Diesel Diesel Zero Plus Feminine Fragonard Belle de Soleil s.Oliver Casual Women Egofacto Fool For Love Lucy B Pink Frangipani Keep Lucky Eau Benefique Pour Le Succes Versace Versus

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: