Σχεδιαστές » B » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Byblos Luna Byblos για γυναίκες

Byblos Luna Byblos για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πουδρα
ξυλώδες
φλοράλ
aromatic
balsamic
Εικόνες
Byblos Luna Byblos για γυναίκες Εικόνες Byblos Luna Byblos για γυναίκες Εικόνες Byblos Luna Byblos για γυναίκες Εικόνες

Byblos Luna από Byblos είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Byblos Luna κυκλοφόρησε το έτος 2014. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Έλεμι και Αλδεϋδες; οι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, λευκή ίρις και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κεχριμπάρι και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο Έλεμι Αλδεϋδες

Μεσαίες Nότες
Βιολέτα λευκή ίρις τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Κεχριμπάρι Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Byblos Luna by Byblos.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Byblos Luna Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Byblos Byblos Luna fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Byblos Byblos Luna, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Byblos Luna by Byblos. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Byblos Luna by Byblos αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Cafe Parfums Cafe-Cafe Puro Iced Abinoam Cobice Christian Dior Dior Homme Intense Kate Moss Velvet Hour Acqua di Parma Acqua di Parma Iris Nobile Edizione Speciale 2008 Kiehl`s Original Musk Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez Musc for Her Jesus Del Pozo On El NANADEBARY Classic Pink Prada Infusion d`Iris Eau de Toilette Lulu Beauty Gigi Segreti di Lucca Luludi - Fiori Nomadi

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: