Σχεδιαστές » B » Δερμα « Ομάδες

Baudelaire Byredo για άνδρες

Baudelaire Byredo για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
φρέσκο πικάντικο
balsamic
aromatic
καπνιστό
ξυλώδες
δέρμα

Baudelaire από Byredo είναι ένα Δερμα άρωμα για άνδρες. Baudelaire κυκλοφόρησε το έτος 2009. Οι νότες κορυφής είναι κύμινο, ιουνίπερος και πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι υάκυνθος, θυμίαμα και δέρμα; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κεχριμπάρι και πάπυρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
κύμινο ιουνίπερος πιπέρι

Μεσαίες Nότες
υάκυνθος θυμίαμα δέρμα

Βασικές Nότες
πατσουλί Κεχριμπάρι πάπυρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Baudelaire by Byredo.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Baudelaire Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Byredo Baudelaire fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Byredo Baudelaire, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Baudelaire by Byredo. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Baudelaire by Byredo αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Δερμα
Chanel Cuir de Russie Etienne Aigner Aigner Black for Men Esteban Cuir Geo. F. Trumper Spanish Leather Cologne Giorgio Beverly Hills Red for Men Pierre Cardin Pierre Cardin Collection Cuir Intense Axe Axe Instinct Cartier Les Heures de Cartier: La Treizieme Heure XIII Avon Aromadisiac for Him Creed Royal English Leather James Heeley Cuir Pleine Fleur CB I Hate Perfume In The Library

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: