Σχεδιαστές » C » Λουλουδενιο « Ομάδες

Calypso Mimosa Calypso Christiane Celle για γυναίκες

Calypso Mimosa Calypso Christiane Celle για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πουδρα
φλοράλ
λευκό φλoράλ
κίτρινο φλόραλ
γλυκό

Calypso Mimosa από Calypso Christiane Celle είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Calypso Mimosa κυκλοφόρησε το έτος 1998. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francis Camail. Οι νότες κορυφής είναι Αμύγδαλο, Περγαμόντο και νερόλι; οι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, γιασεμί και τουμπερόζα; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο και λουλούδι τιαρέ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Αμύγδαλο Περγαμόντο νερόλι

Μεσαίες Nότες
μιμόζα γιασεμί τουμπερόζα

Βασικές Nότες
Μόσχος σανδαλόξυλο λουλούδι τιαρέ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Calypso Mimosa by Calypso Christiane Celle.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Calypso Mimosa Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Calypso Christiane Celle Calypso Mimosa fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Calypso Christiane Celle Calypso Mimosa, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Calypso Mimosa by Calypso Christiane Celle. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Calypso Mimosa by Calypso Christiane Celle αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Salvador Dali Daliflor Prada No7 Violette Penhaligon`s Violetta Parfums Berdoues Violettes de Toulouse Eau de Toilette Masaki Matsushima mat; metal Calypso Christiane Celle Calypso Chevrefeuille Demeter Fragrance Red Poppies Essentially Me Kuan Yin Lili Bermuda Pink Nina Ricci L`Air du Temps Cristal d`Or Maitre Parfumeur et Gantier Jardin Blanc Donna Karan Pure DKNY

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: