Σχεδιαστές » C » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Alpona Caron για γυναίκες

Alpona Caron για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1

Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
ξυλώδες
aromatic
balsamic
φρέσκο πικάντικο
βότανο

Alpona από Caron είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για γυναίκες. Alpona κυκλοφόρησε το έτος 1939. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Ernest Daltroff. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ και τριαντάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, πορτοκάλι , ορχιδέα και Θυμάρι; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Μύρο, Κέδρος, σανδαλόξυλο, Μόσχος και βρύα δριός.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
λεμόνι Περγαμόντο γκρειπ φρουτ τριαντάφυλλο

Μεσαίες Nότες
γιασεμί πορτοκάλι ορχιδέα Θυμάρι

Βασικές Nότες
πατσουλί Μύρο Κέδρος σανδαλόξυλο Μόσχος βρύα δριός

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Alpona by Caron.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Alpona Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Caron Alpona fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Caron Alpona, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Alpona by Caron. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Alpona by Caron αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Cerruti Image Woman Lacoste Booster Acqua di Biella Acqua di Biella N° 1 Nobile 1942 Vespriesperidati Gold for Women L`Occitane en Provence The Bergamote - Bergamot Tea Alvarez Gomez Agua de Colonia Concentrada Linari Vista Sul Mare O Boticario Acqua Brasilis Melange Perfume Roll-On Perfume No. 2 Sage Machado Sage & Citrine Stila Jade Blossom Anya`s Garden Light

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: