Σχεδιαστές » C » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Carven Vetiver Carven για άνδρες

Carven Vetiver Carven για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
φρέσκο πικάντικο
κιτρωδες
balsamic

Carven Vetiver από Carven είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Carven Vetiver κυκλοφόρησε το έτος 2014. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, λεμονόγρασσο και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι πορτοκάλι , Λεβάντα και Γεράνι; οι νότες της βάσης είναι Βενζόη , Κέδρος, σανδαλόξυλο και Βέτιβερ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ λεμονόγρασσο Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
πορτοκάλι Λεβάντα Γεράνι

Βασικές Nότες
Βενζόη Κέδρος σανδαλόξυλο Βέτιβερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Carven Vetiver by Carven.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Carven Vetiver Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Carven Carven Vetiver fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Carven Carven Vetiver, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Carven Vetiver by Carven. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Carven Vetiver by Carven αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Diesel Diesel Green Masculine Oriflame Embrace Him Christian Audigier Ed Hardy Men's EDT Ermenegildo Zegna Acqua d`Estate Essenza di Zegna Jeanne Arthes Cobra for Him Version Inedite Honore des Pres Nu Green Deborah Fisichella Burberry Burberry Sport for Men CB I Hate Perfume Russian Caravan Tea L`Occitane en Provence Calanques Iceberg Eau de Iceberg Pour Homme Ex Floribus Vinis Fragranza Nº 5 Anthemis Nobilis

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: