Σχεδιαστές » C » Πρασινο Λουλουδενιο « Ομάδες

Chaumet Chaumet για γυναίκες

Chaumet Chaumet για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
φρουτώδες
balsamic
φλοράλ
θερμό πικάντικο
πουδρα

Chaumet από Chaumet είναι ένα Πρασινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Chaumet κυκλοφόρησε το έτος 1999. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Gerard Anthony. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , ροδάκινο , Γλυκάνισο, κόλιανδρος και Ροδόξυλο Βραζιλίας; οι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, τουμπερόζα, Oσμανθός και Υλάνγκ Υλάνγκ; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Βενζόη , Βανίλια και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι ροδάκινο Γλυκάνισο κόλιανδρος Ροδόξυλο Βραζιλίας

Μεσαίες Nότες
Γαρύφαλλο τουμπερόζα Oσμανθός Υλάνγκ Υλάνγκ

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Βενζόη Βανίλια Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Chaumet by Chaumet.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Chaumet Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Chaumet Chaumet fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Chaumet Chaumet, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Chaumet by Chaumet. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Chaumet by Chaumet αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πρασινο Λουλουδενιο
Escada Escada Sport  Feeling Free Alessandro Dell` Acqua Woman In Rose Betty Barclay Betty Barclay Women Shiseido Relaxing Fragrance Parfumerie Generale PG09 Yuzu Ab Irato Woods of Windsor Lily of the Valley Floris Lily of the Valley Nicolai Parfumeur Createur Violette in Love Ayala Moriel Fetish Yves Rocher Comme Une Evidence Limited Edition Yves Rocher Fraicheur Vegetale de Chevrefeuille Dana Zig Zag

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: