Σχεδιαστές » C » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Dior Homme Cologne 2013 Christian Dior για άνδρες

Dior Homme Cologne 2013 Christian Dior για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 3
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
λευκό φλoράλ
φρέσκο πικάντικο
άρωμα μόσχου
aromatic
Εικόνες
Dior Homme Cologne 2013 Christian Dior για άνδρες Εικόνες Dior Homme Cologne 2013 Christian Dior για άνδρες Εικόνες Dior Homme Cologne 2013 Christian Dior για άνδρες Εικόνες

Dior Homme Cologne 2013 από Christian Dior είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για άνδρες. Dior Homme Cologne 2013 κυκλοφόρησε το έτος 2013. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francois Demachy. Η νότα κορυφής είναι Περγαμόντο Καλαβρίας; η μεσαία νότα είναι ανθός γκρειπ φρουτ; η νότα της βάσης είναι Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο Καλαβρίας

Μεσαίες Nότες
ανθός γκρειπ φρουτ

Βασικές Nότες
Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Dior Homme Cologne 2013 by Christian Dior.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Dior Homme Cologne 2013 Σχόλια Αρωμάτων

nickr
nickr

Είναι μία ωραία φρέσκια και δροσερή κολώνια μεν ,αλλά που -κατά την γνώμη μου-η μυρωδιά της δεν συγγενεύει με το edt.Αντίθετα η κολώνια που βγήκε το 2007 μύριζε παρόμοια με το edt,αλλά λιγο πιο ελαφρά,όπως βέβαια είναι φυσικό. Έχω αγοράσει την κολώνια του 2007,γιατί μου αρέσει πολύ ,όπως βεβαια και το edt.

Mar
27
2013

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Dior Homme Cologne 2013 by Christian Dior 4.00 out of 5 based on 3 ratings and 1 user reviews

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Christian Dior Dior Homme Cologne 2013 fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Christian Dior Dior Homme Cologne 2013, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Dior Homme Cologne 2013 by Christian Dior. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Dior Homme Cologne 2013 by Christian Dior αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Aramis Aramis Life Giorgio Armani Emporio Armani White For Him Mexx Fly High Man Cereus Cereus No.4 Nicolai Parfumeur Createur Cologne Cedrat Bijan Bijan Wicked for Men Comme des Garcons Comme des Garcons Play Kenzo L'Eau par Kenzo Ice pour Homme Ginestet Sauvignonne Lorenzo Villoresi Acqua di Colonia Masaki Matsushima mat; blue Aqaba Aqaba for Men

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: