Σχεδιαστές » C » Αρωματικο Φουγκερ « Ομάδες

Fahrenheit 0 Degree Christian Dior για άνδρες

Fahrenheit 0 Degree Christian Dior για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες
πουδρα
φλοράλ

Fahrenheit 0 Degree από Christian Dior είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Fahrenheit 0 Degree κυκλοφόρησε το έτος 2003. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Bertrand Duchaufour. Οι νότες κορυφής είναι μοσχοκάρυδο, πατσουλί, Μόσχος, Βιολέτα και γκρειπ φρουτ; οι μεσαίες νότες είναι δέρμα, σανδαλόξυλο, Μανταριν ορανζ και φρέζια; οι νότες της βάσης είναι κύμινο, Κεχριμπάρι και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μοσχοκάρυδο πατσουλί Μόσχος Βιολέτα γκρειπ φρουτ

Μεσαίες Nότες
δέρμα σανδαλόξυλο Μανταριν ορανζ φρέζια

Βασικές Nότες
κύμινο Κεχριμπάρι Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Fahrenheit 0 Degree by Christian Dior.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Fahrenheit 0 Degree Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Christian Dior Fahrenheit 0 Degree fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Christian Dior Fahrenheit 0 Degree, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Fahrenheit 0 Degree by Christian Dior. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Fahrenheit 0 Degree by Christian Dior αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Φουγκερ
Maurer & Wirtz Tabac Liz Claiborne Curve Soul for Men Tom Tailor Bodytalk Man Ayala Moriel Gaucho Tauer Perfumes 04 Reverie au Jardin Woods of Windsor Lavender Guepard Gentleman Guepard Coty Stetson Sierra Lili Bermuda 32 North April Aromatics Third Eye Chakra Oil Francesco Smalto Smalto Eden Classic Mandate

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: