Σχεδιαστές » C » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Higher Black Christian Dior για άνδρες

Higher Black Christian Dior για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
ξυλώδες
φρουτώδες
φρέσκο πικάντικο
πράσινο

Higher Black από Christian Dior είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Higher Black κυκλοφόρησε το έτος 2002. Higher Black έχει δημιουργηθεί από Olivier Gillotin και Olivier Pescheux. Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι, ροδάκινο , μέντα και αχλάδι; οι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι και καρυκεύματα; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και ξύλο αχλαδιάς.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Αμάλφι λεμόνι ροδάκινο μέντα αχλάδι

Μεσαίες Nότες
δεντρολίβανο Κυπαρίσσι καρυκεύματα

Βασικές Nότες
Μόσχος ξύλο αχλαδιάς

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Higher Black by Christian Dior.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Higher Black Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Christian Dior Higher Black fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Christian Dior Higher Black, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Higher Black by Christian Dior. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Higher Black by Christian Dior αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Nautilus Aqua Nautilus Geo. F. Trumper Sandalwood Cologne Floris No 89 Victorinox Swiss Army Swiss Army Altitude Boadicea the Victorious Rejuvenating Gucci Gucci by Gucci Sport CB I Hate Perfume Greenbriar 1968 D.S. & Durga Cowboy Grass Bronnley Lavander Arno Sorel Shaman Silver Kenzo Kenzo Homme  Boisee Adidas Adidas Moves Pulse Him

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: