Σχεδιαστές » C » Ξυλωδη Πικαντικο « Ομάδες

Stetson Black Coty για άνδρες

Stetson Black Coty για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
θερμό πικάντικο
aromatic
πουδρα
φρέσκο πικάντικο

Stetson Black από Coty είναι ένα Ξυλωδη Πικαντικο άρωμα για άνδρες. Stetson Black κυκλοφόρησε το έτος 2005. Η νότα κορυφής είναι σανδαλόξυλο; οι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, Λεβάντα και νότες ξύλων; η νότα της βάσης είναι καστόρι ,σουέτ. Αυτό είναι το νικητήριο άρωμα της κατηγορίας FiFi Award Fragrance of The Year Men`s Popular Appeal 2006.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
σανδαλόξυλο

Μεσαίες Nότες
καρυκεύματα Λεβάντα νότες ξύλων

Βασικές Nότες
καστόρι ,σουέτ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Stetson Black by Coty.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Stetson Black Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Coty Stetson Black fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Coty Stetson Black, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Stetson Black by Coty. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Stetson Black by Coty αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Πικαντικο
D`Orsay Le Dandy Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Esprit Esprit Horizon Women Laura Biagiotti Biagiotti Due Uomo Acqua di Biella Ca' Luna Pierre Cardin Pierre Cardin Pour Monsieur L`Artisan Parfumeur L'Eau du Navigateur Andy Warhol Pop pour Homme Donna Karan DKNY Men Summer 2009 Lisa Hoffman Japanese Agarwood April Aromatics Root Chakra Oil O Boticario Coffee Man

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: