Σχεδιαστές » C » Ανατολιτικο « Ομάδες

Royal Delight Creed για γυναίκες και άνδρες

Royal Delight Creed για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
δέρμα
λευκό φλoράλ
ζωώδες
κιτρωδες
πουδρα
Εικόνες
Royal Delight Creed για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Royal Delight από Creed είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Royal Delight κυκλοφόρησε το έτος 1993. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Olivier Creed Sixth Generation. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι δέρμα και Ζωϊκό Άμπερ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μανταρίνι Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
γιασεμί Βιολέτα

Βασικές Nότες
δέρμα Ζωϊκό Άμπερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Royal Delight by Creed.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Royal Delight Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Creed Royal Delight fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Creed Royal Delight, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Royal Delight by Creed. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Royal Delight by Creed αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Donna Karan Chaos Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant Yves Saint Laurent Opium Légendes de Chine eau de Parfum Comme des Garcons Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee Avon Today Tomorrow Always Heart Juliette Has A Gun Midnight Oud Boadicea the Victorious Agarwood Collection Emprise Ava Luxe Ambre Fonce SoOud Nur Gutenberg Parfums Gutenberg Woman Segreti di Lucca Elisa Nobile 1942 Ambra Nobile

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: