Σχεδιαστές » D E » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Cool Water Frozen Davidoff για γυναίκες

Cool Water Frozen Davidoff για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φρουτώδες
γλυκό
φλοράλ
ξυλώδες
aquatic

Cool Water Frozen από Davidoff είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για γυναίκες. Cool Water Frozen κυκλοφόρησε το έτος 2001. Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, Κεχριμπάρι, ροδάκινο , γιασεμί και τριαντάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι Βατόμουρο, Βέτιβερ, κρίνο της κοιλάδας, κυδώνι και Λωτός; οι νότες της βάσης είναι πορτοκάλι , σανδαλόξυλο, Φραγκοστάφυλλο και νούφαρο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ανανάς Κεχριμπάρι ροδάκινο γιασεμί τριαντάφυλλο

Μεσαίες Nότες
Βατόμουρο Βέτιβερ κρίνο της κοιλάδας κυδώνι Λωτός

Βασικές Nότες
πορτοκάλι σανδαλόξυλο Φραγκοστάφυλλο νούφαρο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Cool Water Frozen by Davidoff.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Cool Water Frozen Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Davidoff Cool Water Frozen fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Davidoff Cool Water Frozen, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Cool Water Frozen by Davidoff. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Cool Water Frozen by Davidoff αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Corinne Cobson Eau de Cobson Orange-Bergamot Lacoste Booster Mexx Fly High Man Air-Val International Winnie The Pooh Nobile 1942 Vespriesperidati Gold for Women Comme des Garcons Comme des Garcons Play Ormonde Jayne Zizan Il Profvmo Osmo Scents Mandarine Norma Kamali Olive You O Boticario Ma Cherie Henri Bendel Pink Grapefruit & Vetiver Fragonard Cologne Grand Luxe

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: