Σχεδιαστές » D E » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Jardin du Poete Eau D`Italie για γυναίκες και άνδρες

Jardin du Poete Eau D`Italie για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
άρωμα μόσχου
ξυλώδες
πράσινο

Jardin du Poete από Eau D`Italie είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Jardin du Poete κυκλοφόρησε το έτος 2011. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Bertrand Duchaufour. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, Νεράντζι και Βασιλικός; οι μεσαίες νότες είναι αθάνατο, Αγγελική και ροζ πιπέρι; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος και Κυπαρίσσι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ Νεράντζι Βασιλικός

Μεσαίες Nότες
αθάνατο Αγγελική ροζ πιπέρι

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Μόσχος Κυπαρίσσι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Jardin du Poete by Eau D`Italie.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Jardin du Poete Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Eau D`Italie Jardin du Poete fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Eau D`Italie Jardin du Poete, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Jardin du Poete by Eau D`Italie. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Jardin du Poete by Eau D`Italie αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
L`Occitane en Provence Notre Flore Cedar Morgan Morgan de Toi Homme Sean John Unforgivable Black Lobogal Naceo Vert Le Prince Jardinier L`Eau de Prince Jardinier Fred Hayman 273 Indigo for Men Deborah Fisichella CoSTUME NATIONAL Costume National Homme Miller et Bertaux Spiritus / Land #2 Laurence Dumont Eau de Cologne - Cologne Oriflame Midsummer Man Adidas Adidas Moves Pulse Him

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: