Σχεδιαστές » D E » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Realm Women Erox για γυναίκες

Realm Women Erox για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
γλυκό
μέλι
φλοράλ
κιτρωδες
βανίλια

Realm Women από Erox είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Realm Women κυκλοφόρησε το έτος 1993. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι Σικελίας και φύλλα φραγκοσταφυλλιάς; οι μεσαίες νότες είναι παιώνια και νούφαρο; οι νότες της βάσης είναι μέλι και Βανίλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μανταρίνι Σικελίας φύλλα φραγκοσταφυλλιάς

Μεσαίες Nότες
παιώνια νούφαρο

Βασικές Nότες
μέλι Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Realm Women by Erox.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Realm Women Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Erox Realm Women fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Erox Realm Women, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Realm Women by Erox. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Realm Women by Erox αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Givenchy Very Irresistible Donna Karan DKNY Summer 2008 Luciano Soprani Solo Rosa Mary Kay Bella Belara Indult Manakara Crazylibellule and the Poppies L`Olfactive 127 L`Occitane en Provence Peach Blossom Opus Oils Island Girl: Sugar Island (Caribbean) Burberry Burberry Summer Women 2009 Ted Baker Skinwear Ten for Women So...? So...? Exclusive Bath and Body Works Orange Sapphire

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: