Σχεδιαστές » D E » Λουλουδενιο « Ομάδες

Tender Light Escada για γυναίκες

Tender Light Escada για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
λευκό φλoράλ
γλυκό
φλοράλ
κίτρινο φλόραλ
κιτρωδες

Tender Light από Escada είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Tender Light κυκλοφόρησε το έτος 1999. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Bertrand Duchaufour. Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, ροδάκινο , Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, ορχιδέα, υάκυνθος και Υλάνγκ Υλάνγκ; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, βρύα δριός και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
άνθη πορτοκαλιάς ροδάκινο Περγαμόντο λεμόνι

Μεσαίες Nότες
τουμπερόζα ορχιδέα υάκυνθος Υλάνγκ Υλάνγκ

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Κεχριμπάρι βρύα δριός Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Tender Light by Escada.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Tender Light Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Escada Tender Light fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Escada Tender Light, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Tender Light by Escada. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Tender Light by Escada αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Alfred Sung Sung Spa Tous Metallic Chanel Les Exclusifs de Chanel Beige Parfums Berdoues Violettes de Toulouse Eau de Toilette Perry Ellis Perry Black for Her Strange Invisible Perfumes Urban Lily Monotheme Fine Fragrances Venezia Pure Neroli Tsi-La Organic Misaki Jovan White Musk DSH Perfumes Les Petites Emilio Pucci Vivara Turquoise Edition L`Occitane en Provence Fleur Cherie

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: