Σχεδιαστές » D E » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Dynamic Life for Her Esprit για γυναίκες

Dynamic Life for Her Esprit για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
γλυκό
ρόδο
τροπικό
φλοράλ
λευκό φλoράλ

Dynamic Life for Her από Esprit είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Dynamic Life for Her κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Veronique Nyberg. Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, ροζ γκειπ φρουτ και παπάγια; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ορχιδέα και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος και Λευκό Κεχριμπάρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Μανταριν ορανζ ροζ γκειπ φρουτ παπάγια

Μεσαίες Nότες
γιασεμί ορχιδέα τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Μόσχος Λευκό  Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Dynamic Life for Her by Esprit.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Dynamic Life for Her Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Esprit Dynamic Life for Her fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Esprit Dynamic Life for Her, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Dynamic Life for Her by Esprit. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Dynamic Life for Her by Esprit αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Christian Lacroix Bazar Summer Fragrance New Christian Dior Midnight Charm Princesse Marina De Bourbon Marina De Bourbon Kenzo Ca Sent Beau Harajuku Lovers Harajuku Lovers G Oxbow Hawaiian Fantasy Jennifer Lopez Blue Glow by JLO So...? So...? Eternal Gres Caline Blooming Moments Parfums de Coeur Sexiest Fantasies Love Struck Laila Bagge You Rock Royal Apothic Venetian Grove

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: