Σχεδιαστές » D E » Συπρε Λουλουδενιο « Ομάδες

Aliage Estée Lauder για γυναίκες

Aliage Estée Lauder για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 2 Το είχα : 1 Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
γήινο
aromatic
πράσινο
λευκό φλoράλ

Aliage από Estée Lauder είναι ένα Συπρε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Aliage κυκλοφόρησε το έτος 1972. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή και γιασεμί; οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, τριαντάφυλλο και Αρτεμισία; οι νότες της βάσης είναι βρύα δριός, Βέτιβερ και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή γιασεμί

Μεσαίες Nότες
μοσχοκάρυδο τριαντάφυλλο Αρτεμισία

Βασικές Nότες
βρύα δριός Βέτιβερ Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Aliage by Estée Lauder.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Aliage Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Estée Lauder Aliage fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Estée Lauder Aliage, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Aliage by Estée Lauder. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Aliage by Estée Lauder αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Συπρε Λουλουδενιο
Balenciaga Le Dix Perfume Chanel Chance Eau de Toilette Giorgio Armani Armani Privé Cologne Eclat de Jasmin Versace White Jeans Demeter Fragrance Cosmopolitan Coctail La Prairie Life Threads Platinum Jean Paul Gaultier Ma Dame Eau de Parfum Roxana Illuminated Perfume Gracing the Dawn Penhaligon`s Jubilee Bouquet Maison Francis Kurkdjian Elle 25 Jean Patou Normandie Givenchy Very Irresistible Givenchy L’Intense

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: