Σχεδιαστές » D E » Λουλουδενιο « Ομάδες

Barocco Esther P για γυναίκες

Barocco Esther P για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
λευκό φλoράλ
ζωώδες
φλοράλ
κίτρινο φλόραλ
τουμπερόζα
θερμό πικάντικο
Εικόνες
Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες Barocco Esther P για γυναίκες Εικόνες

Barocco από Esther P είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Barocco κυκλοφόρησε το έτος 2013. Οι νότες κορυφής είναι Λευκά άνθη, Υλάνγκ Υλάνγκ και τουμπερόζα; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, καρυκεύματα και γαρίφαλο; οι νότες της βάσης είναι Ζωϊκό Άμπερ και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Λευκά  άνθη Υλάνγκ Υλάνγκ τουμπερόζα

Μεσαίες Nότες
γιασεμί κρίνο της κοιλάδας καρυκεύματα γαρίφαλο

Βασικές Nότες
Ζωϊκό Άμπερ Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Barocco by Esther P.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Barocco Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Esther P Barocco fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Esther P Barocco, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Barocco by Esther P. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Barocco by Esther P αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
L`Artisan Parfumeur Fleur D'Oranger Givenchy Ysatis Iris Tous Tous Mandarina Duck Mandarina Duck Rouge Intense L`Artisan Parfumeur Verte Violette Parfums Berdoues Violette Cherie Nicolai Parfumeur Createur Sacrebleu Oriflame City Jungle Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Aloha Beauty Tropical Gardenia Donna Karan DKNY Women Limited Edition Eau de Toilette 2010 L`Occitane en Provence Fleurs de Brignoles (Plum Blossom)

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: