Σχεδιαστές » F-H » Υδατινο Αρωματικο « Ομάδες

Scuderia Ferrari Extreme Ferrari για άνδρες

Scuderia Ferrari Extreme Ferrari για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
φρέσκο πικάντικο
aromatic
θερμό πικάντικο
άρωμα μόσχου
κιτρωδες

Scuderia Ferrari Extreme από Ferrari είναι ένα Υδατινο Αρωματικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Κάρδαμο και θαλασσινές νότες; οι μεσαίες νότες είναι Κέδρος, μοσχοκάρυδο και Γεράνι; οι νότες της βάσης είναι δέντρο ελιάς, βρύα δριός και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο Κάρδαμο θαλασσινές νότες

Μεσαίες Nότες
Κέδρος μοσχοκάρυδο Γεράνι

Βασικές Nότες
δέντρο ελιάς βρύα δριός Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Scuderia Ferrari Extreme by Ferrari.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Scuderia Ferrari Extreme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Ferrari Scuderia Ferrari Extreme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Ferrari Scuderia Ferrari Extreme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Scuderia Ferrari Extreme by Ferrari. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Scuderia Ferrari Extreme by Ferrari αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Υδατινο Αρωματικο
Kenzo L'Eau par Kenzo pour Homme Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Lancetti Lancetti Mood Man Nautica Nautica Sunset Voyage Givenchy Insense Ultramarine Wild Surf The Body Shop Oceanus Jean Paul Gaultier Le Male Summer Fragrance 2009 Pacsun Kirra Norma Kamali Beach Corine de Farme Longboard SunSet Demeter Fragrance Kahala Hawaiian Surf Black Phoenix Alchemy Lab The Malignant Dreams of Cthulhu in Love

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: