Σχεδιαστές » F-H » Αρωματικο Φουγκερ « Ομάδες

Confidentiel Fragonard για άνδρες

Confidentiel Fragonard για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
balsamic
ξυλώδες
φρέσκο πικάντικο
θερμό πικάντικο
πατσουλί
πουδρα

Confidentiel από Fragonard είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Confidentiel κυκλοφόρησε το έτος 2012. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, πιπέρι και ροζ πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι μανόλια και θυμίαμα; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ πιπέρι ροζ πιπέρι

Μεσαίες Nότες
μανόλια θυμίαμα

Βασικές Nότες
Κέδρος πατσουλί σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Confidentiel by Fragonard.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Confidentiel Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Fragonard Confidentiel fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Fragonard Confidentiel, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Confidentiel by Fragonard. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Confidentiel by Fragonard αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Φουγκερ
Roberto Cavalli Just Cavalli Him Monotheme Fine Fragrances Venezia Scottish Lavender Iceberg Twice Pour Homme Perry Ellis Portfolio Elite for Men David & Victoria Beckham Intimately Beckham Men Tom Tailor Bodytalk Man Avon Derek Jeter Driven Christian Dior Fahrenheit 0 Degree Coty Stetson Sierra Angel Schlesser Angel Schlesser Homme Renato Balestra Via Sistina 67 Homme Toni Gard Toni Gard Man

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: