Σχεδιαστές » F-H » Λουλουδενιο « Ομάδες

Daylight Gabriela Sabatini για γυναίκες

Daylight Gabriela Sabatini για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
γλυκό
aromatic
φρέσκο πικάντικο
balsamic
πουδρα

Daylight από Gabriela Sabatini είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Daylight κυκλοφόρησε το έτος 1992. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Martin Gras. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ, Μανταριν ορανζ και καρπούζι; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, Βιολέτα, δαμάσκηνο, Βερίκοκο και κατιφές; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι και Βανιλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο γκρειπ φρουτ Μανταριν ορανζ καρπούζι

Μεσαίες Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ Βιολέτα δαμάσκηνο Βερίκοκο κατιφές

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Βανιλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Daylight by Gabriela Sabatini.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Daylight Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Gabriela Sabatini Daylight fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Gabriela Sabatini Daylight, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Daylight by Gabriela Sabatini. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Daylight by Gabriela Sabatini αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Annick Goutal Le Jasmin Oriflame Divine Matthew Williamson Jasmine Sambac L`Occitane en Provence Eau de la Recolte Bleue Parfums Berdoues Violettes de Toulouse Eau de Toilette Charles Jourdan Inspiration Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche Yves Saint Laurent Paris Eau de Printemps Sarah Horowitz Parfums What Comes From Within: Light Strange Invisible Perfumes Urban Lily Maitre Parfumeur et Gantier Magnolia Pourpre Anucci Dalini

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: