Σχεδιαστές » F-H » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Close Gap για γυναίκες

Close Gap για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
αμύγδαλο
άρωμα μόσχου
φλοράλ
aquatic
βανίλια
salty
Εικόνες
Close Gap για γυναίκες Εικόνες

Close από Gap είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Close κυκλοφόρησε το έτος 2009. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Marypierre Julien. Οι νότες κορυφής είναι Υδάτινες νότες, αλάτι, Εσπεριδοειδή και Αμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι φρέζια, γιασεμί και ηλιοτρόπιο; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και Βανίλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Υδάτινες νότες αλάτι Εσπεριδοειδή Αμύγδαλο

Μεσαίες Nότες
φρέζια γιασεμί ηλιοτρόπιο

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Μόσχος Κεχριμπάρι Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Close by Gap.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Close Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Gap Close fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Gap Close, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Close by Gap. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Close by Gap αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Hermes Kelly Caleche Princesse Marina De Bourbon Asteria Jil Sander Jil Sander Pure Montale Aoud Collection - Aoud Flowers Lancaster Aquasenses Tova Beverly Hills Tova Signature DSH Perfumes Beach Roses (Rose No. 3) The Body Shop White Musk Midnight Iris Iris de Minuit Ulric de Varens Mini Musk Alyssa Ashley Esoteric Annayake Annayake Pour Elle Light The Beautiful Mind Series Intelligence & Fantasy

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: