Σχεδιαστές » F-H » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Emporio Armani Diamonds Intense Giorgio Armani για γυναίκες

Emporio Armani Diamonds Intense Giorgio Armani για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
φρουτώδες
γλυκό
φλοράλ
ρόδο
βανίλια
Εικόνες
Emporio Armani Diamonds Intense Giorgio Armani για γυναίκες Εικόνες

Emporio Armani Diamonds Intense από Giorgio Armani είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Emporio Armani Diamonds Intense κυκλοφόρησε το έτος 2008. Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο και λίτσι; οι μεσαίες νότες είναι φρέζια, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, πατσουλί, Κέδρος και Βανίλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
βατόμουρο λίτσι

Μεσαίες Nότες
φρέζια τριαντάφυλλο κρίνο της κοιλάδας

Βασικές Nότες
Βέτιβερ πατσουλί Κέδρος Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Emporio Armani Diamonds Intense by Giorgio Armani.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Emporio Armani Diamonds Intense Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Intense fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Intense, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Emporio Armani Diamonds Intense by Giorgio Armani. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Emporio Armani Diamonds Intense by Giorgio Armani αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Pupa Puposhka Avon Treselle Seduction Victoria`s Secret Isle of Pink Oriflame After Hours Shiseido Zen Summer Replay Replay Your Fragrance! for Her MORE&MORE MORE&MORE Guerlain Insolence Blooming Celine Dion Pure Brilliance M. Micallef Watch Alain Delon Lyra 3 Alta Moda Dreams

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: