Σχεδιαστές » F-H » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Hoity Toity (Original) Hoity Toity για γυναίκες

Hoity Toity (Original) Hoity Toity για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
γλυκό
κεχριμπάρι
ξυλώδες
φρουτώδες
μέλι

Hoity Toity (Original) από Hoity Toity είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Hoity Toity (Original) κυκλοφόρησε το έτος 2004. Η νότα κορυφής είναι Νότες φρούτων; οι μεσαίες νότες είναι Νότες Ανθών και λευκόμελο; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Βανιλια και νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Νότες φρούτων

Μεσαίες Nότες
Νότες Ανθών λευκόμελο

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Βανιλια νότες ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Hoity Toity (Original) by Hoity Toity.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Hoity Toity (Original) Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Hoity Toity Hoity Toity (Original) fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Hoity Toity Hoity Toity (Original), μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Hoity Toity (Original) by Hoity Toity. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Hoity Toity (Original) by Hoity Toity αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Hermes Un Jardin Sur Le Nil Guess Guess for Women Ella Mikao Yujin Amour B Never Too Busy To Be Beautiful Breath of God Christian Dior J`Adore Collector Anniversary Edition Next Pink Paradise Enrico Coveri Firenze Fragonard Etoile M. Micallef Watch Marella Ferrera Marella Ferrera Lord`s Jester Heracles Bjorn Borg Love All Crystal Blue

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: