Σχεδιαστές » I-K » Ξυλωδη Υδατινο « Ομάδες

Sun Bath Men Jil Sander για άνδρες

Sun Bath Men  Jil Sander για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
ξυλώδες
θαλασσινό
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
Εικόνες
Sun Bath Men  Jil Sander για άνδρες Εικόνες

Sun Bath Men από Jil Sander είναι ένα Ξυλωδη Υδατινο άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Sun Bath Men κυκλοφόρησε το έτος 2015. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Domitille Bertier. Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινό νερό, γκρειπ φρουτ και ιουνίπερος; οι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, Πράσινο Μήλο και Ζωϊκό Άμπερ; οι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων, Κυπαρίσσι και Βενζόη.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
θαλασσινό νερό γκρειπ φρουτ ιουνίπερος

Μεσαίες Nότες
άνθη πορτοκαλιάς Πράσινο Μήλο Ζωϊκό Άμπερ

Βασικές Nότες
νότες  ξύλων Κυπαρίσσι Βενζόη

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Sun Bath Men by Jil Sander.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Sun Bath Men Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Jil Sander Sun Bath Men fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Jil Sander Sun Bath Men , μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Sun Bath Men by Jil Sander. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Sun Bath Men by Jil Sander αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Υδατινο
Christian Lacroix Bazar pour Homme Issey Miyake L’Eau d’Issey pour Homme Edition Bois Azzaro Chrome Sport Givenchy Play Summer Vibrations Burberry Burberry Summer for Men 2010 Sage Machado Turquoise Replay Replay Your Fragrance! Refresh for Him Rasasi Fighting Temptation Arno Sorel Cursus Adolfo Dominguez Bambu Joop! Splash Rituals No. 07 White Patchouli & Cedarwood

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: