Σχεδιαστές » I-K » Ανατολιτικο « Ομάδες

Ambrosia Joya για γυναίκες

Ambrosia Joya για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
θερμό πικάντικο
κιτρωδες
βανίλια
κεχριμπάρι
κανέλα
γλυκό
Εικόνες
Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες Ambrosia Joya για γυναίκες Εικόνες

Ambrosia από Joya είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες. Ambrosia κυκλοφόρησε το έτος 2009. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Rayda Vega. Οι νότες κορυφής είναι Πετιτ γκρέιν, Μανταριν ορανζ και Καρύδα; οι μεσαίες νότες είναι πατσουλί και Βανιλια; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, μοσχοκάρφι και Κανέλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Πετιτ γκρέιν Μανταριν ορανζ Καρύδα

Μεσαίες Nότες
πατσουλί Βανιλια

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι μοσχοκάρφι Κανέλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Ambrosia by Joya.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Ambrosia Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Joya Ambrosia fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Joya Ambrosia, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Ambrosia by Joya. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Ambrosia by Joya αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Parfumerie Generale PG04 Musc Maori Diptyque L'Eau Profumum Roma Fiori d'Ambra Al Haramain Perfumes Fakhrul Arab Molinard Habanita Anne Pliska Anne Pliska Andy Warhol Marilyn Bleu Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Calypso Christiane Celle Calypso Figue Fendi Theorema Esprit d`Ete Boadicea the Victorious Intriguing Mona di Orio Ambre

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: