Σχεδιαστές » I-K » Ανατολικο Πικαντικο « Ομάδες

Liquid Karl Karl Lagerfeld για γυναίκες και άνδρες

Liquid Karl Karl Lagerfeld για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
θερμό πικάντικο
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες
aromatic
κακάο

Liquid Karl από Karl Lagerfeld είναι ένα Ανατολικο Πικαντικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Liquid Karl κυκλοφόρησε το έτος 2004. Liquid Karl έχει δημιουργηθεί από Pascal Gaurin, Bruno Jovanovic και Sandrine Malin. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι, κύμινο και Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι σόγια, πλουμέρια(φρατζιπάνι) και Κακάο; οι νότες της βάσης είναι βρύα δριός και Κέδρος. Αυτό είναι το νικητήριο άρωμα της κατηγορίας FiFi Award Fragrance Of The Year Men`s Private Label/Direct Sell 2005.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πιπέρι κύμινο Κάρδαμο

Μεσαίες Nότες
σόγια πλουμέρια(φρατζιπάνι) Κακάο

Βασικές Nότες
βρύα δριός Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Liquid Karl by Karl Lagerfeld.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Liquid Karl Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Karl Lagerfeld Liquid Karl fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Karl Lagerfeld Liquid Karl, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Liquid Karl by Karl Lagerfeld. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Liquid Karl by Karl Lagerfeld αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολικο Πικαντικο
L`Artisan Parfumeur Ambre Extreme Montale Greyland Bourjois Clin d'Oeil Cosmic Girl Baldessarini Strictly Private Bond No 9 Andy Warhol Success is a Job in New York Girard Bouquet D’Orient Soivohle Amberene John Richmond John Richmond for Men I Profumi di Firenze Vaniglia e Zenzero Express Reserve for Men Il Profvmo Chocolat Amere Ava Luxe Cafe Noir

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: