Σχεδιαστές » L » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Pseudonym LR για γυναίκες

Pseudonym LR για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το θέλω: 2

Κυριες Συμφωνίες
φρουτώδες
aquatic
fresh
πουδρα
ξυλώδες

Pseudonym από LR είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Pseudonym κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια της δεκαετίας 2000's. Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο , πεπόνι και λίτσι; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, νούφαρο και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι βετιβέρ, σανδαλόξυλο και Βανιλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ροδάκινο πεπόνι λίτσι

Μεσαίες Nότες
γιασεμί νούφαρο Βιολέτα

Βασικές Nότες
βετιβέρ σανδαλόξυλο Βανιλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Pseudonym by LR.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Pseudonym Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με LR Pseudonym fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με LR Pseudonym, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Pseudonym by LR. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Pseudonym by LR αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Roberto Cavalli Just Cavalli Pink Juicy Couture Juicy Girl Ralph Lauren Ralph Wild Oriflame Saga Coty Desperate Housewives Forbidden Fruit Harvey Prince Ageless Kanebo Milano Collection 2009 Eau de Parfum Masaki Matsushima mat; Nina Ricci Nina Precious Swarovski Edition Franck Olivier Forever Chanel Les Exclusifs de Chanel No 18 Ex Floribus Vinis Fragranza Nº 3 Ribes Rubrum

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: