Σχεδιαστές » L » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Elfe Blanc Les Contes για γυναίκες

Elfe Blanc Les Contes για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
άρωμα μόσχου
πουδρα
fresh
ρόδο

Elfe Blanc από Les Contes είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Elfe Blanc κυκλοφόρησε το έτος 2016. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, Μήλο και παιώνια; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, Βιολέτα, τριαντάφυλλο και Γαρύφαλλο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, πατσουλί, Βανίλια και καστόρι ,σουέτ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
λεμόνι Μήλο παιώνια

Μεσαίες Nότες
Γεράνι Βιολέτα τριαντάφυλλο Γαρύφαλλο

Βασικές Nότες
Μόσχος πατσουλί Βανίλια καστόρι ,σουέτ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Elfe Blanc by Les Contes.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Elfe Blanc Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Les Contes Elfe Blanc fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Les Contes Elfe Blanc, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Elfe Blanc by Les Contes. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Elfe Blanc by Les Contes αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Castelbajac Castelbajac Eau de Toilette Giorgio Armani Armani Mania Issey Miyake L`Eau d`Issey Summer Glimmer Stella Cadente Aqua Trish McEvoy Trish McEvoy 4 Gardenia Musk Sonoma Scent Studio Rose Musc Chopard Cascade Annika Sorenstam Annika Acqua di Biella Kid Mohair Maitre Parfumeur et Gantier Iris Bleu Gris Givenchy Givenchy Naturally Chic Sabon Zohar (Musk)

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: