Σχεδιαστές » M » Πικαντικο Αρωματικο « Ομάδες

Pour Homme Madonna Nudes 1979 για άνδρες

Pour Homme Madonna Nudes 1979 για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
aromatic
ταμπάκο
θερμό πικάντικο
γλυκό

Pour Homme από Madonna Nudes 1979 είναι ένα Πικαντικο Αρωματικο άρωμα για άνδρες. Pour Homme κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Constance Georges-Picot. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, γκρειπ φρουτ και άνθη ελιάς; οι μεσαίες νότες είναι Κάρδαμο, σπόρος Τόνκα και αστεροειδής γλυκάνισος; οι νότες της βάσης είναι ταμπάκο και ξύλο τικ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή γκρειπ φρουτ άνθη ελιάς

Μεσαίες Nότες
Κάρδαμο σπόρος Τόνκα αστεροειδής γλυκάνισος

Βασικές Nότες
ταμπάκο ξύλο τικ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Pour Homme by Madonna Nudes 1979.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Pour Homme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Madonna Nudes 1979 Pour Homme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Madonna Nudes 1979 Pour Homme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Pour Homme by Madonna Nudes 1979. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Pour Homme by Madonna Nudes 1979 αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πικαντικο Αρωματικο
Etro Anice Boudicca Wode (Scent) Roxana Illuminated Perfume Chocolate: Figure 3: La Foret Amway Anticipate Eisenberg J'ose Damien Bash Parfum Lucifer No.4 Joya FvsS: Composition No. 6 Profumi di Pantelleria Maestrale Parfumerie Generale Private Collection Un Crime Exotique Ana Salazar Silencio Nejma Puro Zara Zara Man

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: