Σχεδιαστές » M » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Ambre Ze Marella Ferrera για γυναίκες

Ambre Ze Marella Ferrera για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
φρουτώδες
ξυλώδες
κιτρωδες
fresh

Ambre Ze από Marella Ferrera είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Ambre Ze κυκλοφόρησε το έτος 2003. Οι νότες κορυφής είναι Κέδρος της Βιρτζίνιας, λάιμ και Μήλο Γκόλντεν; οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, Κυκλάμινο και άνθη ροδάκινιας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Μπαμπού και Κεχριμπάρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Κέδρος της Βιρτζίνιας λάιμ Μήλο  Γκόλντεν

Μεσαίες Nότες
μανόλια Κυκλάμινο άνθη ροδάκινιας

Βασικές Nότες
Μόσχος Μπαμπού Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Ambre Ze by Marella Ferrera.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Ambre Ze Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Marella Ferrera Ambre Ze fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Marella Ferrera Ambre Ze, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Ambre Ze by Marella Ferrera. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Ambre Ze by Marella Ferrera αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Gabriela Sabatini Private Edition Bond No 9 The Scent Of Peace Baldinini Baldinini de Nuit Kate Moss Velvet Hour Guerlain Guerlain L`Instant Magic Elixir B Never Too Busy To Be Beautiful Keep It Fluffy Annika Sorenstam Annika The Body Shop White Musk Midnight Iris Iris de Minuit Boadicea the Victorious Powerful Gap Stay Prince Matchabelli New Musk Huitieme Art Parfums Naiviris

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: