Σχεδιαστές » M » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Bella Belara Mary Kay για γυναίκες

Bella Belara Mary Kay για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φρουτώδες
ξυλώδες
λευκό φλoράλ
ρόδο
πουδρα
γλυκό

Bella Belara από Mary Kay είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Bella Belara κυκλοφόρησε το έτος 2007. Οι νότες κορυφής είναι Βερίκοκο και κόκκινο νεκταρίνι; οι μεσαίες νότες είναι Μαροκινό γιασεμί και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι λευκά ξύλα και βρύα δριός.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Βερίκοκο κόκκινο νεκταρίνι

Μεσαίες Nότες
Μαροκινό γιασεμί τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
λευκά ξύλα βρύα δριός

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Bella Belara by Mary Kay.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Bella Belara Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Mary Kay Bella Belara fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Mary Kay Bella Belara, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Bella Belara by Mary Kay. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Bella Belara by Mary Kay αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Hugo Boss Boss Woman Versace Jeans Couture Woman Salvador Dali Dalimix Montblanc Femme Individuelle Soul & Senses Opus Oils Burlesque: Siren Franck Olivier Franck Olivier O Boticario Myriad Victoria`s Secret Passionate Kisses Jennifer Lopez L.A. Glow Harajuku Lovers Harajuku Lovers Wicked Style Lil Angel Parfums de Coeur Sexiest Fantasies Strawberries & Champagne Bjorn Borg Love All Hot Pink

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: