Σχεδιαστές » M » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Aqua Earth Homme Masaki Matsushima για άνδρες

Aqua Earth Homme Masaki Matsushima για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
aromatic
πράσινο
ξυλώδες
θαλασσινό

Aqua Earth Homme από Masaki Matsushima είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για άνδρες. Aqua Earth Homme κυκλοφόρησε το έτος 2013. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, πορτοκάλι , λεμόνι και Φραγκοστάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι μέντα, νερόλι και θαλασσινό νερό; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος και πατσουλί.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μανταρίνι πορτοκάλι λεμόνι Φραγκοστάφυλλο

Μεσαίες Nότες
μέντα νερόλι θαλασσινό νερό

Βασικές Nότες
Κέδρος πατσουλί

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Aqua Earth Homme by Masaki Matsushima.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Aqua Earth Homme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Masaki Matsushima Aqua Earth Homme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Masaki Matsushima Aqua Earth Homme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Aqua Earth Homme by Masaki Matsushima. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Aqua Earth Homme by Masaki Matsushima αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Montale Aromatic Lime Christian Dior Eau Sauvage Fraicheur Cuir Thierry Mugler Innocent Illusion Etienne Aigner Aigner Black Comme des Garcons Comme des Garcons Series 4 Cologne : Citrico Bogner Bogner Man Classic Summer Edition Philosophy Amen Tommy Hilfiger Tommy Manchester Manchester Cologne Morris Morris Ortigia Sicilia Orange Blossom La Bouquetiere La Coquette

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: