Σχεδιαστές » M » Ξυλωδη Πικαντικο « Ομάδες

Masaki Aqua Platinum Masaki Matsushima για άνδρες

Masaki Aqua Platinum Masaki Matsushima για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
aromatic
πράσινο
μεταλλικό
Εικόνες
Masaki Aqua Platinum Masaki Matsushima για άνδρες Εικόνες

Masaki Aqua Platinum από Masaki Matsushima είναι ένα Ξυλωδη Πικαντικο άρωμα για άνδρες. Masaki Aqua Platinum κυκλοφόρησε το έτος 2010. Οι νότες κορυφής είναι φρούτο Γιούζου, μέντα, Νότες Μετάλλων και πόμελο; οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, ξύλο κασμίρι και Κέδρος της Βιρτζίνιας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κάρδαμο και πιπέρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
φρούτο Γιούζου μέντα Νότες Μετάλλων πόμελο

Μεσαίες Nότες
ίριδα ξύλο κασμίρι Κέδρος της Βιρτζίνιας

Βασικές Nότες
Μόσχος Κάρδαμο πιπέρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Masaki Aqua Platinum by Masaki Matsushima.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Masaki Aqua Platinum Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Masaki Matsushima Masaki Aqua Platinum fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Masaki Matsushima Masaki Aqua Platinum, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Masaki Aqua Platinum by Masaki Matsushima. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Masaki Aqua Platinum by Masaki Matsushima αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Πικαντικο
Bruno Banani Magic Man Mandarina Duck Mandarina Duck Man Esteban Colere d`Epices Etro Benetroessere Raving Yves Rocher Nature Millenaire pour Homme Creed Vetiver Cinq Mondes Rituel de Java M. Micallef Aoud Detaille Yatching Esteban Bois Plume Intelligent Nutrients Restore Nobile 1942 Patchouli Nobile

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: