Σχεδιαστές » M » Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο « Ομάδες

Sexual Blush Michel Germain για γυναίκες

Sexual Blush Michel Germain για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
γλυκό
φρουτώδες
άρωμα μόσχου
πουδρα
κιτρωδες

Sexual Blush από Michel Germain είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Sexual Blush κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια της δεκαετίας 2000's. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , κόκκινο μήλο και ακτινίδιο; οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και μαλλί της γριάς.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι κόκκινο μήλο ακτινίδιο

Μεσαίες Nότες
ίριδα γιασεμί

Βασικές Nότες
Μόσχος μαλλί της γριάς

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Sexual Blush by Michel Germain.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Sexual Blush Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Michel Germain Sexual Blush fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Michel Germain Sexual Blush, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Sexual Blush by Michel Germain. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Sexual Blush by Michel Germain αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο
Bjorn Borg Love All Vivid Violet Ulric de Varens Mini Purple Ulric de Varens Ottomane Parfums de Coeur Sexiest Fantasies Va Va Voom Sarantis B.U. Fantasy Cioccolato Mon Amour Bianco Classico Jo Malone Nectarine Blossom & Honey Avril Lavigne Black Star Bath and Body Works Forever Sunshine Swiss Arabian Abeer al Majlis Victoria`s Secret Berry Kiss Parfums de Coeur Body Fantasies Vampire

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: