Σχεδιαστές » M » Αρωματικο Φουγκερ « Ομάδες

Legend Special Edition 2014 Montblanc για άνδρες

Legend Special Edition 2014 Montblanc για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πράσινο
aromatic
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
ozoνώδες
θερμό πικάντικο
Εικόνες
Legend Special Edition 2014 Montblanc για άνδρες Εικόνες Legend Special Edition 2014 Montblanc για άνδρες Εικόνες

Legend Special Edition 2014 από Montblanc είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Legend Special Edition 2014 κυκλοφόρησε το έτος 2014. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Olivier Pescheux. Οι νότες κορυφής είναι λάιμ και μέντα; οι μεσαίες νότες είναι φύλλο βιολέτας, Μήλο και Κάρδαμο; η νότα της βάσης είναι νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
λάιμ μέντα

Μεσαίες Nότες
φύλλο βιολέτας Μήλο Κάρδαμο

Βασικές Nότες
νότες  ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Legend Special Edition 2014 by Montblanc.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Legend Special Edition 2014 Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Montblanc Legend Special Edition 2014 fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Montblanc Legend Special Edition 2014, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Legend Special Edition 2014 by Montblanc. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Legend Special Edition 2014 by Montblanc αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Φουγκερ
Bill Blass Amazing for Men Sergio Tacchini O-Zone Man Sergio Tacchini Perry Ellis Portfolio Elite for Men Avon Derek Jeter Driven Nautica Nautica Competition Bond No 9 Chez Bond Chi Chi Man Daddy Yankee Daddy Yankee Coty Stetson Sierra Yachtsman Home Port Francesco Smalto Smalto Galimard Flibustier

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: